38 12345
發新話題

學骨總出雜錦報告

學骨總出雜錦報告

之前從來睇得個睇字, 第一次出報告,寫番過去半年桑拿簡短報告
講完:試咗六十號,按摩部份十五分鐘完事,之後用好多時間調情,主動咀但係唔可以打車輪,蜻蜓點水式.主力服務係調情方面起機反而無咩特別,賣點絕對係熱情主動,比人感覺好投入成個起機過程.
更主室地方大水力夠,部長隨咗帶入房安排技師之外零交流.埋單$198

波士:十號仔廟細燈籠大,細細粒估唔到身材一d唔輸蝕,初初起鐘好cool都唔出聲, 按摩時候傾吓計熟咗開始放,最印像深刻係推屁股後叫我弓起個屁股,由下面伸手玩細佬加春袋好high差d走火.起機前自動除咗個bra方便抽水.
硬件方面係去幾間場最好一間,房間有電腦上網,d毛巾枕頭套應該係新貨都好乾淨,靚女部長幾健談.埋單$188

海月華停:好耐之前去,對個技師二二六號印像好深,樣好靚成個o靚模咁,最攪笑成日按按吓訓咗,見佢無咩心機按同佢吹水加抽水好過,佢話自己成日中眼訓試過同條仔卜緊都可以訓著.起機過程望住佢個靚樣加呻吟聲好快就出咗.
大廳光線可以光d就比人感覺好d,間間房電視都有機頂盒值得一讚,女部長細心安排我地幾個都感覺舒服.埋單$188

威尼C:最多花晨一間場,有幾套制服技師會問你想要邊套,換完先開始按,好似有OL,學生,護士,空姐咁上下.試左八號樣幾靚波都大,按摩比心機,起機前會自己攞走個bra先方便摸,伸手入OL裝裙底摸下面感覺好正,加埋對黑絲襪好似係公司攪緊女同事咁,係佢主動咀加呻吟聲中完事.
硬件個廳同更衣室都ok,房就大房ok細房唔得,部長好緊張技師服務按完出大廳會傾吓事後感同埋有份問卷比我填.埋單$188

深喉:三十號技師靚女一名,難得唔會話覺得自己靚就揸流攤,按摩都落力,起機主動咀咀角,上面任摸下面唔比,但係靚女技師話做多一輪唔做番老家(農曆新年前去),而家唔知仲係唔係度.
大廳比人感覺好似係個山洞入面咁,攪到只係想坐前面兩排,最正係個餐蛋治,餐肉同雞蛋即叫即煎好好食.埋單$168

時光到樓:去到個部長話得十二號技師,話服務好好叫我試下啦,樣真係麻麻諗住服務會好點知∼∼按摩幾乎無按,做個波推餐都係用對波推細佬幾吓就用手打,唯有全程望住對波,加上自己幻想先出到.
硬件一般,廳同房都比較殘,夜晚三點幾開始按都唔比係間房過夜要出大廳訓.埋單$208

講好:十號技師樣都唔差但係按摩真係揸流攤得好緊要,全程係同你摸背唔係按背,其實到做波推,果凍同起機部份都唔差但係因為開頭按摩部份比我感覺唔好打咗折扣,仲有係出咗之後先問我做咩唔摸佢下面呀好想你摸呀,我心諗你想我摸咁起緊機你唔講出咗先講?又打多個折扣.
大場大廳夠大,公仔面係比杯面食幾好,但係同講完一樣部長零交流.埋單$198

音金城:細場技師無幾個,總知軟硬件都唔得明白咩叫一分錢一分貨,應該唔會再踏足.埋單$128

time to try try 威尼C.....

早幾日去過講完, D走廊好大陣味, 有D酸酸叔叔:icon9.gif:

引用:
原帖由 gutentag 於 2010-5-26 09:52 PM 發表
早幾日去過講完, D走廊好大陣味, 有D酸酸叔叔:icon9.gif:
你地d豆漿味呀

不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 gutentag 於 2010-5-26 21:52 發表
係咪冇開冷氣d叔味哩

威尼C:最多花晨一間場,有幾套制服技師會問你想要邊套,換完先開始按,又幾特別喎...可以一試!

海月華停技師二二六號 唔知仲系唔系度呢

回復 1# 的帖子

海月華停:.......對個技師二二六號印像好深,樣好靚成個o靚模咁,.......<br />
<br />
呢個囡囡年紀好似大咗d喎,<br />
煲老藕,會唔會補得滯流鼻血架

38 12345
發新話題