發新話題

森HO no.(!

森HO no.(!

星期六晚收工上大陸鬆一鬆,第一站去左森HO返食 no.&&,E 然覺得佢好正:good2: ,今次試到佢打支手勢,
原來佢車 lin 同打支技術都好好:_n9: ,我都好小咁快比人 KO,未夠時間摸到妹妹已經 KO 左
今次望真佢個樣,發現佢三七面真係有 D 似阿嬌 ,不過佢皮膚就真係黑左小小

但輪覺特出,算係靚女黎架。
之後去揼個正骨訓覺,第二朝起身走左去“新凱利”食飯,又覺得 D 野食唔係咁正 wor
叫左個午餐A北姑蒸鷄,好小鷄 !食完本來想去森HO試 no.(( ,不過特然又想玩飲水,
結果就去左竹仔,去到竹仔休息室睇紙仔,原先目標女女全部無 ,見有新女 no.!))
但又驚佢無飲水 ,結果返食 no.(^ ,今次無問攞奬例,仲自動叫熱茶添:thumbs_up.gif: ,

連按果 Part 都好有心機,滿意滿意。
之後同朋友一齊食完晚飯,再一齊去森HO,今次主角係 no.(! ,女女真人樣都算 OK,
年紀我估佢 over 25 ,可能係等左佢成個鐘,佢一入房已好熱情咁摷我個胸,
之後 Part1 真係揼得好過好多正場既技C,Part2  一樣掂,上下無格手
不過 RPP 我就覺得係中級技術姐
[之前睇過有報告話佢 RPP 係特級],可能我試過比佢好好多架啦
但咁既服務,咁既價錢,lee 個真係唔知會返食幾多次 ,睇黎 no.&&no.(! 兩個,
我都唔知要去多幾多次森HO。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有新女 no.!)) ,但又驚佢無飲水

又話幫我試 心繫 (^ 啦

回復 #1

91以前係友誼做,正骨梗係掂啦,上次仲幫我刮痧添

We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 mongping 於 2010-4-19 23:55 發表
有新女 no.!)) ,但又驚佢無飲水

又話幫我試 心繫 (^ 啦
你有無睇報告架
都話一心諗住玩飲水架麻
唔係就去左試森HO no.((

引用:
原帖由 Mars 於 2010-4-20 00:00 發表
91以前係友誼做,正骨梗係掂啦,上次仲幫我刮痧
我都有呀
刮完真係鬆 :good2:

引用:
原帖由 Mars 於 2010-4-20 00:00 發表
91以前係友誼做,正骨梗係掂啦,上次仲幫我刮痧添
91 乜野 cup 先 ?有貓仔都ok ga !!

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-4-20 00:17 發表

91 乜野 cup 先 ?有貓仔都ok ga !!
都有呀
不過有 D 向下

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-4-19 23:49 發表
星期六晚收工上大陸鬆一鬆,第一站去左森HO返食 no.&&,E 然覺得佢好正:good2: ,今次試到佢打支手勢,
原來佢車 lin 同打支技術都好好:_n9: ,我都好小咁快比人 KO,未夠時間摸到妹妹已經 KO 左
今次望真 ...
門 hing,  有冇 && 同(! 電話比我呢, thx

發新話題