11 12
發新話題

新手長安簡單報告

新手長安簡單報告

拎住羅生個新手錦囊,向長安進發,去隆島×正足,然後去金沙桑拿
因爲南山交通熟齱A所以
10:20由深圳灣出發,搭217到南頭,行過檢查站后搭48路,12:00到長安,全程10rmb。
食過隆島×對面躟鶡{拉麵后,去
隆島食皇牌技師餐,技師黎到,身材都算fit,但樣就一般,有小小失望,算了,第一次,唔換了。技師系安徽人,按得都算俾心機,第一個鐘一半的時候就有r我三點,但是唔可以touch佢。我都冇洎@心,所以冇加锺。埋單58+10藥水,加tips共100。
出去周圍行下,因爲之前有研究過CHing報告,搭11路去到金沙威×斯,因爲見不到站牌,都惊坐過站,結果提早落車,系東大街行鰲X分鐘,2:30pm先到。之前有打電話給部長訂房,直接上到房
囡。揀到件豐滿兼可愛型的,雖然後來發覺有點肥。間房都幾靚同新,浴室有水床墊,房間有個S形凳,電視有四仔台。先在浴室水床墊上做背上服務,漫游,波推,毒龍。浴室吹十幾分鐘,然後上床出第一Q。然後是iso服務,服務過程中突然停電,我同囡囡都有惊,我仲問佢會不會有人查房。做過服務之後,剩番半個锺,繼續大戰,結果到锺都冇出到第二Q,不過成個過程都幾開心,囡囡都幾好笑容。埋單400+50tips。出到去竟然免房費,可能因爲停電,開始電話媮翮n88的。
然後5:00pm左右龍州百貨門口搭車原路返回,南頭搭的士到深圳灣30rmb,結束長安之行。

另附此行交通電子地圖兩張:
217路電子地圖
58專邦q子地圖
未見到我搭這趟48路的電子地圖,可能不是深圳的班次,58路專赤爾迅ㄛO類似。西线附近的CHing可以謔狾兢线。

jojo:雖然報告唔算好長.但係處女作.點都要加d分埋你鼓勵下

咁大間都停電,遲d天氣冷就死得law.

引用:
原帖由 johnmoody 於 2008-11-1 17:21 發表
拎住羅生個新手錦囊,向長安進發,去隆島×正足,然後去金沙桑拿。
因爲南山交通熟啲,所以10:20由深圳灣出發,搭217到南頭,行過檢查站后搭48路,12:00到長安,全程10rmb。
食過隆島×對面啲蘭 ...
多謝師兄報告, 內容好精要, 重點都出晒, 唔算係簡單囉.

隆賭匯皇牌確實通常係藝術品, 相要深入互動ge 師兄未必會鍾意. 不過小弟愚見覺得 100 - 58 - 10 = $32小費對於無互動又無打出黎ge case 係比較多, 師兄可能比少d, 唔好做壞市好d. (不喜的話, 請見諒)

11號公車去金沙韋利士係在"林記魚村"站落車, 下次就唔洗行gum 耐了. 不過停電係CA 幾普遍, 有時停電會係查房警號(尤其係突然果隻), 師兄最好多多戒備, 著番件衫再問清楚情況先繼續會穩陣d.

引用:
原帖由 肥肥安迪 於 2008-11-1 19:10 發表
隆賭匯皇牌確實通常係藝術品, 相要深入互動ge 師兄未必會鍾意. 不過小弟愚見覺得 100 - 58 - 10 = $32小費對於無互動又無打出黎ge case 係比較多, 師兄可能比少d, 唔好做壞市好d. (不喜的話, 請見諒)

11號公車去金沙韋利士係在"林記魚村"站落車, 下次就唔洗行gum 耐了. 不過停電係CA 幾普遍, 有時停電會係查房警號(尤其係突然果隻), 師兄最好多多戒備, 著番件衫再問清楚情況先繼續會穩陣d.
多謝andy兄提點

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-1 22:08 發表

多謝師兄報告!
我覺得金莎威xC係CA其中一個必去之地。短期內會去。
點解房費$88咁平o既
班長又話識佢都要二百幾o既

我今日去到沙頭咁遠都停電 !房內乜都唔見
師兄今日又去左沙頭邊度探索呢?

停電時伸手不見五指時又有乜反應?

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-1 23:10 發表

去左E東同沙頭酒店。
都係跟你報告蹾食。
遲d會出報告。
有d野值得分享。
師兄係指沙投hotel 果間"隆陶落"? 門面幾大, 不過因為該地ge 仁k 太有名, 導致唔鍾意唱k ge 小弟反而未去過. 期待師兄ge 報告.

第一場沒有互動, 我就唔會比咁多小費喇.

搭巴士會唔會好危險呢?

11 12
發新話題