16 12
發新話題

打大風~~~抱住必死既信心往前走~~~!!!!

打大風~~~抱住必死既信心往前走~~~!!!!

大家都係咁出嚴打警告~~~
係咁出report呢度打果度打~~~
連我自己都出左個叫各ching小心小心~~~
自己亦都驚埋一份~~~~~
為免太過掃興~~~出個report激勵一下士氣先~~~

星期六收到主場電話~~~
靚靚dj係咁叫我去見一見面~~~
我諗住一定係水靜河飛~~~
所以叫我去撐一撐場~~~
算啦~~~我好小拒絕美女~~~
右上如果佢有開齌唱應該問題不大~~~
晚上10點起行~~~就睇下咩野環境~~~
去到真係嚇一嚇~~~全場爆滿~~~
仲有好多麻甩佬係個大廳度等緊房~~~~
嘩...唔係卦...又話拉又話鎖~~~
d ching個個都有2個禮拜假???
我已經訂左房...結果都要等30分鐘...
真係旺過旺角...
我問經理...
佢話真係好旺~~~比平時仲多左好多人...
而家已經無房無囡....個個都係要等...
因無囡囡關係~~~又怕真係有事發生~~~
加上已經有美女相伴~~~唱唱飲飲至早上2點收工~~~

睇環境又唔係好差....
此行只係小弟所見所聞~~~我都驚驚地~~~
唔好因為睇完就當4圍都無野咁...
你知啦~~~唔係人人都有14日假....

多謝報告  加10分

ching's home court means 豬海K?
how about 豬海 sn?

粥店

對不起遲了出份報告,上星期二去了主場粥店,在下午兩點搭1號公車,點知過了東門開始塞車足足塞了45分鐘我頂 ,差不多成3:20才到粥店,一行入去景然有很多人按腳,貴賓房亦滿了,咁樣為有去普通房,我搵了@%,但這個是另外一個了,之前我搵開果個已經走了,只是兩三個月時間又走了一個至愛,正個個程同之前沒有分別的,服務都是ok的,而這個@%是有點胖的..整個個程都相安無事地完事,而囡囡提我一件事,下次最好去入一點的房間吧 !

引用:
原帖由 lookloo 於 2008-7-21 21:27 發表
對不起遲了出份報告,上星期二去了主場粥店,在下午兩點搭1號公車,點知過了東門開始塞車足足塞了45分鐘我頂 ,差不多成3:20才到粥店,一行入去景然有很多人按腳,貴賓房亦滿了,咁樣為有去普通房,我搵了@%,但這個是 ...
按錯制,放錯了地方,對不起

唔係呀~~~~個主場係sz呀~~~
豬海就唔開個咁既post啦~~~~

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-22 09:22 發表

澳門你又叫人唔好去但自己就靜靜雞. 係咪因為小娟娟CALL你呢
不過我會聽你話. 過左9月先至去一探你個主場. 上次果件仲未有機會上去番卓. 下次上去都怕且佢都唔記得我啦
我上去"齋"唱~~"齋"飲~~囡都無叫...又有經經經經理保安全...咁都拉就無野講.....

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-7-22 10:08 發表

我上去"齋"唱~~"齋"飲~~囡都無叫...又有經經經經理保安全...咁都拉就無野講.....
師兄,我上星期二連續2晚都去了金頁,好彩都無事。一個人齋唱 齋飲,好悶架,不如去酒吧街飲酒聽歌,看看那些怨婦跳disco都好爽架!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-22 10:12 發表

你有冇咁dry呀 , 唔去馬真係好鬼難. 好似你講過, 100, 真係打機機都唔得啦. 去到真係忍唔住 . 你果處我真係好想去. 不過呢排就真係..... 結果尋日去係去左cp. 唉:smil ...
哈哈哈~~~
唔止100啦~~~1閒閒左300蚊~~~
係陪坐都無呀~~~
2個人飲左3打啤酒~~~
你知啦~~~果度好難搵到個囡囡試正得過佢.........

16 12
發新話題