發新話題

去到邊都係call鐘王------竹荀靚pink波------維雅8號

引用:
原帖由 波迷 於 2011-10-9 05:09 發表
估唔到咁多師兄要電話,收件箱爆晒,
此前所有pm巳回覆,希望有師兄試完出報告分享,
今日開始,要見到有師兄出報告,先會再覆要娜娜電話嘅pm.請諒
你咁辛苦無非想大家食好野 , 可惜有時好心做壞事 , 當然唔排除真係有人去做call 鐘, 但亦希人做無謂野咯, 最唔好嘅係有好多人淨係攞 so 而唔肯付出少少貢獻寫幾隻字報告 , 有師兄更出錢出力 影相而 set 權限, 呢班 CD rom 又話冇得睇 , 第日係自己判斷俾唔俾 d jetso group la.

引用:
原帖由 BIG_BROTHER 於 2011-10-8 10:05 發表

我唔搵朋友上鐘的, 明未
師兄,佢仲係唔係住係華潤上面?知唔知佢個fd陽怡去左邊?我個有個fd好想食佢

引用:
原帖由 波迷 於 2011-10-9 05:09 AM 發表
此前所有pm巳回覆,希望有師兄試完出報告分享,
今日開始,要見到有師兄出報告,先會再覆要娜娜電話嘅pm.請諒
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-10-9 01:03 發表

閑日都話要早兩日
我放星期日點試
隨緣啦,打比佢得就上得,唔得就搵第二個

引用:
原帖由 BIG_BROTHER 於 2011-10-9 23:51 發表

住邊就不便公開了, 佢個FD已經上左岸...真係恭喜哂佢 , 不過你個FD要失望了
上左岸了??真係可惜.....

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-10-9 23:53 發表

隨緣啦,打比佢得就上得,唔得就搵第二個
一來無佢
二來有第二 D 目標
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-10-10 12:26 AM 發表
二來有第二 D 目標   
最近有咩心水
不喜勿回,不喜勿小

咁大個森林,咁多地方耕田,唔使個個喺同一個田灌溉嘅。
個個搵個大波嘅時候,我搵件細嘅食另一種情懷,好過等女神派彩。

發新話題