發新話題

淡水花街尋找傳說中的波霸(30/7 個人遊小報告)

星期一我都去過老胃酒店, 食左個8x 號廣西妹, RMB 400 小費, 我12:00 上鐘, 可以免費過夜, 但係條女服務好差, 沒有運行.

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-8-2 09:12 發表

你唔怕比老婆見到呀?
部手機裡面無喇~~~ 比我delete 哂

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-8-2 09:05 發表

前兩天公幹,今日先有時間睇哂,正!
又多一個好去處。am埋我可以嗎
己經剛剛sent左...睇下啱唔啱駛~~!!!! 

sinnid 兄, 你上个礼拜有沒去DS 呀?

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 AM 於 2008-8-12 10:48 發表
sinnid 兄, 你上个礼拜有沒去DS 呀?
AM 大大~~~上星期初去左一次返卓, 之後無再上去喇....雖然消費比東莞平, 但係都唔可以成日去, 時間係一個問題, 自己要揾野做又係一個問題...

AM大大, 睇隔離網有一篇去珠海的~係咪又係你大作呀?? 文筆好相似, 講入教真係好搞笑好正~~

呢排去澳門有免費船飛, 我都有d想去拱北那處試探架~~~ :thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-13 11:04 發表

AM 大大~~~上星期初去左一次返卓, 之後無再上去喇....雖然消費比東莞平, 但係都唔可以成日去, 時間係一個問題, 自己要揾野做又係一個問題...

AM大大, 睇隔離網有一篇去珠海的~係咪又係你大作呀?? 文筆 ...
係邊度有免費澳門船飛送呀????

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-13 11:04 AM 發表

AM大大, 睇隔離網有一篇去珠海的~係咪又係你大作呀?? 文筆 ...
係小弟的珠海自遊行大作

係邊度有免費澳門船飛送呀?

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-8-13 11:49 發表

係邊度有免費澳門船飛送呀????
金光飛航囉~~~有金沙or威尼斯的member卡就有一張去程飛, 要去呢兩間賭場玩at least 1 個鐘, 就有回程飛...

哎...8月4日之前, 係來回飛都送架!!! 而家無呢支歌仔唱....

我每星期都去一次....

發新話題