發新話題

肥哥爽晒(53)~終於試左申王朝性格少女楊丞林有feel之旅

引用:
原帖由 flygayho 於 2011-6-19 01:27 發表
原因個場換左新經理帶左10幾條新囡囡..舊經理走左.. 甘新經理 新人事 新作風 要求..取消波推服務 .轉為香薰推油機餐...所以如果有師兄再去既話..順便方便證實一下..現在不能脫衣服也不能用夾腸仔..舊個d 囡囡 已經前 ...
好...有 ching 你既資訊..真系我地會員之福...

去邊度玩多...總之返黎出報告..

回復 46# 的帖子

肥師兄有邊個心水係唔係no.1 no.88 仲有no.118 ar

引用:
原帖由 flygayho 於 2011-6-19 01:27 發表
原因個場換左新經理帶左10幾條新囡囡..舊經理走左.. 甘新經理 新人事 新作風 要求..取消波推服務 .轉為香薰推油機餐...所以如果有師兄再去既話..順便方便證實一下..現在不能脫衣服也不能用夾腸仔..舊個d 囡囡 已經前 ...
心理負擔好重啫uch:

肥哥有冇小強同你齊齊爽呀

引用:
即係 變左港式
omg

引用:
原帖由 flygayho 於 2011-6-19 01:31 發表
肥師兄有邊個心水係唔係no.1 no.88 仲有no.118 ar
我諗唔系呢 d law...
佢都講左 la.. 你再留意 d 睇下.

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-19 01:34 發表

即係 變左港式
omg
仲諗住頭先去 tim...
因為 話18 放假, 所以唔成行.

回復 49# 的帖子

哈 唔洗客氣..本人處男下海初體驗..就係呢間都 算係忠實粉絲..係近來..個場真係有仲大變動 先要跟朋友 轉其他場 探訪下新地方新場地.. 今日去麗ho 本來唸住順便買左街街卡 ..可是櫃台同我地講..不是光顧他們 不能買..真吊..下次為左買張街街卡..專登要去入去光顧

發新話題