發新話題

麗毫長腿

引用:
原帖由 abcd1186 於 2011-1-23 22:30 發表
我想問CHING,係咪有埋黑絲玩的?
是有黑絲的。

引用:
原帖由 abcd1186 於 2011-1-23 22:30 發表
我想問CHING,係咪有埋黑絲玩的?
目測, 個個都係黑絲

引用:
原帖由 waaaah 於 2011-1-23 21:40 發表
條女問我開唔開大,唔開大仲有半套服務,佢話原價有奶食,特價無奶食。特價無奶食係老馮。我只是講我的遭遇,絕對無老作成份。
可吾可以講下咩no尼, 避開佢

引用:
原帖由 waaaah 於 2011-1-23 21:40 發表
條女問我開唔開大,唔開大仲有半套服務,佢話原價有奶食,特價無奶食。特價無奶食係老馮。我只是講我的遭遇,絕對無老作成份。
Agree, if a bg provides hj, bm, bj and ml, then she will persuade you to "ml" or at least bj. If you refuse, her service will usually not very good.

引用:
原帖由 porche88 於 2011-1-23 23:46 發表

Agree, if a bg provides hj, bm, bj and ml, then she will persuade you to "ml" or at least bj. If you refuse, her service will usually not very good.
個人認為吾同女女, 服務態度有時並不相同
要睇個別女女既心態

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-23 23:52 發表

個人認為吾同女女, 服務態度有時並不相同
要睇個別女女既心態
Of course, even if the same bg provides the same type as before, her service may not same too.

請問去過 c hing 按摩房有冇暖氣,唔係臨時放
啲暖爐.

回復 57# 的帖子

房內有暖氣提供,
目測吾見有用臨時暖爐

發新話題