發新話題

又黎三響砲

引用:
原帖由 Mars 於 2010-7-1 22:50 發表

不過冇用丫,好似話又唔做,有待証實
又揾到碼頭?

我以前同*好熟絡,對佢好好,但無諗過私有化,玩得最激時係唔用果凍賴旦旦,佢用大脾內側玩推油,點知發生d問題鬧翻。對佢電眼造作一d興趣都無,後來佢返去做我都嚇一跳,我以為佢已經為人妻,知道有c兄駛左以十萬計家用,唔知真定假。個位c兄好有印象,點知一次上x濠又見依位c兄重係度等囡囡同客上鐘,我就真係接受唔到囉!唔通囡囡為興趣出嚟做,真係佢地先知,但我就真係好佩服c兄,祝佢地生活快樂。

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2010-7-2 10:51 發表
我以前同*好熟絡,對佢好好,但無諗過私有化,玩得最激時係唔用果凍賴旦旦,佢用大脾內側玩推油,點知發生d問題鬧翻。對佢電眼造作一d興趣都無,後來佢返去做我都嚇一跳,我以為佢已經為人妻,知道有c兄駛左以十萬計 ...
呢位C兄都系玩幾個月那種啦~

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2010-7-2 10:51 發表
我以前同*好熟絡,對佢好好,但無諗過私有化,玩得最激時係唔用果凍賴旦旦,佢用大脾內側玩推油,點知發生d問題鬧翻。對佢電眼造作一d興趣都無,後來佢返去做我都嚇一跳,我以為佢已經為人妻,知道有c兄駛左以十萬計 ...
我都對佢電眼造作同私人生活無興趣,只係著重於佢既服務
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 dnlm100 於 2010-7-2 22:59 發表

呢位C兄都系玩幾個月那種啦~
梗係啦.唔通做人世咩.
We can fly so high and never gonna die

師兄請問"芙仔"即係邊間呀?

技術好身材差...

引用:
原帖由 kghk 於 2010-7-3 21:23 發表
技術好身材差...
師兄講邊個?

發新話題