發新話題

臨天光"趕蠔"初會陸陸(支持有相包膠)

引用:
原帖由 樂樂 於 2010-2-12 00:46 發表

正如樓上c兄話齋心口有忽爛肉
...
有爛肉都比佢出塲, 會唔會係皮膚病 傳染人就唔好la

引用:
原帖由 吉針醫師 於 2010-2-12 12:41 發表
明知報告作野:_n1:
唔明版主點解唔刪帖:icon9.gif:
報告係咪作野屬真屬假大家係成年人自己可以去分析, c兄可以唔回唔信唔去唔點所讚囡囡, 從而令到出鱔既人達唔到預期效應, 但係唔可能因為咁而隨便删帖, 會員同版主一樣, 只係版主多左個義務協調工作

引用:
原帖由 中女情人 於 2010-2-12 13:42 發表

報告係咪作野屬真屬假大家係成年人自己可以去分析, c兄可以唔回唔信唔去唔點所讚囡囡, 從而令到出鱔既人達唔到預期效應, 但係唔可能因為咁而隨便删帖, 會員同版主一樣, 只係版主多左個義務協調工作
合理:good2: 的處理手法

引用:
原帖由 華倫天台 於 2010-2-11 23:55 發表
第二日番工已經試過佢, 心口同手臂生爛肉好核凸 波淋服務只係一般:icon9.gif:
咁恐佈, 差D比樓主老點

引用:
原帖由 benben80345 於 2010-2-11 23:38 發表
尋晚皇崗打邊爐,之後就按個靚腳睇英超,車仔輸左 ,
嘩,睇錶原來成6點,差唔多天光喇~谷九氣!!!,捉埋個Fd打的落"趕蠔"
上到去,經理即刻講,兩位老細乜咁早晨呀 ,睇吓水牌陸陸啱啱落鐘渦 ...

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-2-12 13:51 發表

合理:good2: 的處理手法
極度鄙視網上寫手行為

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-2-12 02:09 發表

所以d女女真係好on 9,只要自己服務好,d  ching唔使佢叫都幫佢推介吓,反而開口叫人幫你寫,都唔慌好得去邊
囡囡未算on9
至少唔會on9得過幫囡囡寫報告既人渣

引用:
原帖由 龍仔 於 2010-2-12 15:05 發表

囡囡未算on9
至少唔會on9得過幫囡囡寫假告既人渣
討好技c歡心的代價

發新話題