發新話題

講毫 Dog

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-2-4 01:42 發表

信唔信都無所謂啦,你唔好送埋一份咪得囉
尼樣最岩聽

[quote]原帖由 stevemakmak 於 2010-2-2 11:15 發表

小弟近排都搵9號(之後有報告) ...我可以話講緊(號!
但其實佢同#@情況差吾多...所以係講緊佢兩個!
細心觀察加上引佢地講真話,發覺佢兩個係同類!
之前我D報告話#@好真誠,諗起都覺得自己笨!希望各位試過既CHING原諒
佢兩個既服務真係好掂,但只限幾次 ...佢地會睇客人反應..慢慢泡制都吾遲!
我依家學精左...絕對吾會駛場外錢...我係玩邪骨..吾係玩感情

莫非三哥之前賴過野

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-2-4 23:15 發表
[quote]原帖由 stevemakmak 於 2010-2-2 11:15 發表

莫非三哥之前賴過野
我都想知

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-2-4 23:15 發表

小弟近排都搵9號(之後有報告) ...我可以話講緊(號!
但其實佢同#@情況差吾多...所以係講緊佢兩個 ...
CHING 吾好誤會 ...學精左係指吾會太信囡囡講既野!
吾駛街外錢,係知道有客會送野俾技師,但佢地當人傻仔!
我無俾囡昆過錢 ....就算我再鍾意條囡都吾會甘做羅!
一踏隻腳入船...遲早返艇

香港真係仲有好多呢d自以為潘安嘅傻人

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2010-2-5 16:01 發表

CHING 吾好誤會 ...學精左係指吾會太信囡囡講既野!
吾駛街外錢,係知道有客會送野俾技師,但佢地當人傻仔!
我無俾囡昆過錢 ....就算我再鍾意條囡都吾會甘做羅!
一踏隻腳入船...遲早返艇 ...

冇錯,出黎玩千萬唔好沉.:victory:

引用:
原帖由 dancingstreet1 於 2010-2-5 19:29 發表
香港真係仲有好多呢d自以為潘安嘅傻人
大把

發新話題