發新話題

深濠報告36

回復 48# 的帖子

HK$ bg 上鈡不能帶手機,其他bg代聽,比Sum Ho 的紅bg 上鈡時不停接call好得多

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-24 17:01 發表

哇...#218 俾著係我真係黎10次彈10次喎

引用:
原帖由 blackeagle 於 2009-11-25 14:13 發表
有啲包胶又話凱記 218 好正斗嘅
我仲想去輪隊添
唔好點我喎              :smile1:
好似中女兄同mars兄試過問佢地咪知lor

引用:
原帖由 blackeagle 於 2009-11-25 14:13 發表
我仲想去輪隊添
咁 又 唔 使 輪 隊, 如 果 鐘 意 熱 情 風 騷 既 中 女, 218 係 唔 錯 選 擇 .
We can fly so high and never gonna die

引用:
我仲想去輪隊添
咪pm咗電話比你囉, 仲未去試呀? 一試無妨, 不過如果要排隊就唔值la

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-25 10:50 發表

我上次經過樓下,結果無上去,之前有C兄話係298,我見咁抵,所以想去試探下,如果498,咁不如去"癒痊" 好似差吾多,但係428
引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-25 14:01 發表

298  唔通我聽錯  你做衝鋒隊試下先啦
引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-25 17:05 發表

老4兄,我都吾知架,你睇條LINK個REPORT,果位C兄話298落樓,吾知係吾係佢打錯
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=76253&extra=page%3D2

我去到樓下都吾敢上去,人就係咁茅盾,298又好似 ...
引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-25 17:12 發表

睇左,佢話298 1Q, 但我上次打去佢話498 莞式2Q, 真係唔知邊個真邊個假
兩位c兄可能椰喻緊我
冇所謂la錢已經比左冇可能收番
c兄自己講過打去問過
我自已直頭玩完番尼
本來想斗正兩款收費
不過而家唔駛la
版主成日叫我地尼d small potato會員多d出報告
諗落出左又如何
上網上到互相猜疑無乜謂la
兩位可以查下小弟歷來所出報告wor
大多數係留港消費多
唔係黑心講句