發新話題

油麻地銀河試骨

引用:
原帖由 tiger20666 於 2009-4-13 02:48 發表
有咁多ching出過post介紹咁多no你唔試,偏要信十九經理推介,
自討苦吃。呢個場比起d佰幾蚊場好好多,髇場分分鐘床尾機或
者會格手,呢個場就一定唔會詐形!
tiger兄有冇好野指點迷津pm小弟

但係我知d bg 都係拆多兩條野....另外八條個場食曬....唔知佢食左係邊呢~~:icon2:

回復 50# 的帖子

c兄講既完全唔明既

引用:
原帖由 龍仔 於 2009-4-13 10:31 發表
c兄講既完全唔明既
我問過個技師呢個價錢佢地可以分到一百三十蚊....其他的會係個場分  唔知付容係米咁分

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-13 10:36 發表

我問過個技師呢個價錢佢地可以分到一百三十蚊....其他的會係個場分  唔知付容係米咁分
晌布吉做波推都係分九十而已

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-13 10:36 發表

同我地做客有咩關係

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-13 10:22 發表
但係我知d bg 都係拆多兩條野....另外八條個場食曬....唔知佢食左係邊呢~~:icon2:
引用:
sengir兄驟眼睇有乜辦法會明你講乜野尼, 當你意思話拆多兩條野可以分到130蚊既係竹園, 但係另外八條個場食曬又係點計尼 130+80=218係邊個場??"唔知佢食左係邊"係邊個佢尼??

引用:
原帖由 龍仔 於 2009-4-13 10:59 發表

同我地做客有咩關係
囡囡自己會識計數, 揾唔到吃自然會走, 走唔甩就檢視下自己質素同服務操守問題, 揾到吃就算公司克扣打死唔走, 佢地賺多賺少犯不著我地擔心or關心, 最重要係我地同囡囡互相尊重玩得有品, 風流而不下流 盲目關心囡囡日常生活收入同背景, 我個人唔覺得咁唔係叫有品而係"愚品" 目前經濟咁差關心自己揾錢出路好過la, 揾到錢多d棒囡囡場咁先至係幫到佢地, 始終實際永遠好過空談

發新話題