發新話題

兩間正骨鬼鼠經歷-part 2

引用:
原帖由 rfu06 於 2008-7-7 14:30 發表

吾通師兄沈果條女就系你頭象果個
no la !
假波 - 最憎打假波

引用:
原帖由 euyhk 於 2008-7-7 23:19 發表

的確,我會問 "我摸下你可以嘛" ? 她點頭或不作聲才摸的。 BG 都有專嚴。冇人一生出嚟就老馮比你摸。我讀書少,但我還懂得什麼叫專重人。
你錦懂得專重人,點解重要按鬼鼠機,人地係得正骨場做,緊係做正骨啦,如果諗住可以比人摸都去做邪骨啦,我右唔見得你點專重人喎:_n11: ,係正骨場問囡囡可以摸你嗎,埋即係當全部做尼行的女仔都唔正經啦.

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-8 08:50 發表

你錦懂得專重人,點解重要按鬼鼠機,人地係得正骨場做,緊係做正骨啦,如果諗住可以比人摸都去做邪骨啦,我右唔見得你點專重人喎:_n11: ,係正骨場問囡囡可以摸你嗎,埋即係當全部做尼行的女仔都唔正經啦.
咁你而家做正骨定邪骨???
"如果諗住可以比人摸都去做邪骨啦"
乜你做正骨唔會比人摸o既咩???
其實你係唔係想講
我去到邊度,唔理邪骨定正骨都想摸人咁呀

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-8 08:50 發表

如果人哋真系做正骨,我絕對不會要求做鬼鼠,而做正骨 BG 要求我做鬼鼠機,我才會問 "我可以摸你嗎"。唔比摸就連鬼鼠都唔做。有啲人系做正骨場問都唔問就摸 BG ,同非禮 BG 冇分別,我真系讀書少,但我做唔出,我還懂得什麼叫專重別人,如要摸  BG 不如去斜骨明買明賣好過。

robertchan : 觀念正確。:good2: :good2:

假波 - 最憎打假波

引用:
原帖由 mingho 於 2008-7-8 09:37 發表

咁你而家做正骨定邪骨???
"如果諗住可以比人摸都去做邪骨啦"
乜你做正骨唔會比人摸o既咩???
其實你係唔係想講
我去到邊度,唔理邪骨定正骨都想摸人咁呀
C hing 思想正確。
假波 - 最憎打假波

引用:
原帖由 euyhk 於 2008-7-4 11:33 發表
Please PM the BG number to me. I will report after tried. Thanks !
你錦正人君子點解右要問bg no. 重話 I will report after tried.

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-8 11:12 發表

你錦正人君子點解右要問bg no. 重話 I will report after tried.
我唔系咁講,點會有人比個  BG NO. 我。  她太可憐了,我不忍心有一天選中她,所以永遠唔會有 REPORT 出。
假波 - 最憎打假波

引用:
原帖由 euyhk 於 2008-7-8 11:53 發表

我唔系咁講,點會有人比個  BG NO. 我。  她太可憐了,我不忍心有一天選中她,所以永遠唔會有 REPORT 出。
邊個比過bg no.你,我話佐唔會出bg no.就唔會出,我根本由頭到尾都無出過或pm過bg no比人, 你作都作得幾大吓喎,右要問人拿bg no.話去試完出report,右話只係唔想再點到尼個bg覺得佢可憐,前言不對後語,你係想點我地出report的人,定係只係想話比人知你有幾偉大呢.

發新話題