發新話題

^^ 越來越索

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 15:14 發表

粥園銀行呀, 不過樹票連稅成$298. 負責唔起了....
Can u tell me the full address, pls?????

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 15:14 發表

粥園銀行呀, 不過樹票連稅成$298. 負責唔起了....
may Iask the full name of 粥園銀行? where is the location?
please pm many thanks!!!

引用:
原帖由 bigheadk 於 2008-4-29 23:27 發表

may Iask the full name of 粥園銀行? where is the location?
please pm many thanks!!!
東門北路, 竹園賓館

其實多年前竹園係我主場,雖然是貴過出邊瓥鶠A但我鍾意這間場的原因齋機,無一套半套,所以唔會遇到臉黑情況,但有好多BG熟左後會有半套醒你,我好懷念以前的8號及12號(已經無做所以我先打出No.版主唔好鬧我),由其是8號:good2: 樣靚及身形靚到不得了之外,slim身材居然咪咪大而緊挺,最初要慢慢恣A但熟髐妨嶁C次搵佢都好似女朋友feel,而12號就好有斯文女友feel,好聽話個種,以上兩個本人都覺得好樓主這位,當然各花入各眼,鬼叫你提起竹園撩起我禷豸艅ヾA兩個已經埋街食井水,已失去聯絡,如果有師兄早5、6年前成日去竹園一定同意我講法。

引用:
原帖由 woo368 於 2008-4-30 05:07 發表
其實多年前竹園係我主場,雖然是貴過出邊瓥鶠A但我鍾意這間場的原因齋機,無一套半套,所以唔會遇到臉黑情況,但有好多BG熟左後會有半套醒你,我好懷念以前的8號及12號(已經無做所以我先打出No.版主唔好鬧我),由其 ...
可惜的是 Woo 兄所題及的二位佳人我都沒遇上,不過在這兒我還是留有美好的回憶,例如^號 (已經無做),還記得初到此處,正是找這位美女,亦是她讓小弟初嘗尋巫探祕之樂,雖然這都已成歷史,遇一回想,亦自得其樂。

回復 1# 的帖子

right very good

樣子好得,thx

發新話題