發新話題

"講" 字派綜合報告

引用:
原帖由 福山雅治 於 2010-10-10 14:26 發表

正所謂禍從口入, 用手摸完還可以洗手:good2:
但用口錫Lin甚至瀨撻真係高風險玩法, 始終囡囡唔會一落鐘就洗奶:nuke:
我見證過o的朋友o係骨場感染手足口病, 以後玩打機最多用手, 唔敢以口犯險:_n12:
ching又言之有理喎, 我以後啜波之前都要諗諗先

可能仲要帶埋豬咀口罩
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 福山雅治 於 10/10/2010 02:26 PM 發表

但用口錫Lin甚至瀨撻真係高風險玩法, 始終囡囡唔會一落鐘就洗奶:nuke:
我見證過o的朋友o係骨場感染手足口病, 以後玩打機最多用手, 唔敢以口犯險:_n12:
引用:
ching又言之有理喎, 我以後啜波之前都要諗諗先
KHO *) 話佢去洗手時會洗埋波波, 咁可能呢個會乾淨啲, ching 們可以考慮一下呢個...:biggrin:

引用:
原帖由 福山雅治 於 2010-10-10 14:26 發表

ching可以考慮用消毒濕紙巾同囡囡清潔吓先

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-10-10 11:01 PM 發表

咁ching使唔使d技c用一次性膠手套先可以幫你打出,如果唔係上手d  ching既子孫都可能會留低女女手上,女女可能冇洗手,只係搵紙巾high吓算數
您唔好講埋o的傻野啦, 您老婆就或者會中出完用紙抹, 技師成手精會唔洗手

引用:
原帖由 wetwet 於 2010-10-12 03:41 PM 發表

ching可以考慮用消毒濕紙巾同囡囡清潔吓先
成粒Lin有酒精味, 搵您阿媽黎鍚啦

引用:
原帖由 福山雅治 於 2010-10-12 04:41 PM 發表

您唔好講埋o的傻野啦, 您老婆就或者會中出完用紙抹, 技師成手精會唔洗手

請師兄唔好講人地屋企人,唔該
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 福山雅治 於 2010-10-12 16:41 發表

我都係做個比喻啫.
如果照CHING咁安全至上,你可能只係可以去打吓飞機.(仲係要知女女做完上手CHING會洗手先得喎)
至於波推,夾腸,莞式服務唔係好岩你.

發新話題