發新話題

睇咸書越睇越9痕衝上大陸救火 地鐵絲襪人妻 金光華大炒底 講豪炒蜆

引用:
原帖由 Ahmondchai 於 4/3/2010 02:23 AM 發表
今日上咗華强路買D嘢 事後坐回頭地鉄返羅湖趕跑夜馬  車內空調不夠
又冇咸魚哥咁好彩 車內大都是同我一樣嘅麻甩佬  有少少異味
近日又上得嚟呢度多(個網呀) 心思思  好 ...
乜要30個CALL鐘咁多咩, 唔係廿個咩?

ching, 小弟都係多數一個人上去的, 有時為有萬事小心, 盡量不帶咁多credit card同cash去囉, 小小心得,希望可以比ching參考參考...

佢咁講我咁聽lor 平圽每日一call鐘 又真係多咗D
anyway, 多謝 ching

引用:
原帖由 Ahmondchai 於 2010-3-4 02:31 發表
門姐 答下我d問題啦 thanks
c 兄叫門兄答你咸兄問題

引用:
原帖由 Ahmondchai 於 2010-3-4 02:49 發表
佢咁講我咁聽lor 平圽每日一call鐘 又真係多咗D
anyway, 多謝 ching
不論深港技 c 係講大話最多既人 (又一例子 )

引用:
原帖由 Mars 於 2010-3-4 00:55 發表

係 捉 ,你又錯字喇
同音得啦
而家“正識第一”咩

引用:
原帖由 Ahmondchai 於 2010-3-4 02:31 發表
門姐 答下我d問題啦 thanks
講完、講HO,應該一個月20個 call 鐘
做 call 鐘我地無 SO 既
不過幫到技C 一般都會好服務 D
不過都無必然

引用:
原帖由 agok09 於 2010-3-4 02:39 發表

乜要30個CALL鐘咁多咩, 唔係廿個咩?

ching, 小弟都係多數一個人上去的, 有時為有萬事小心, 盡量不帶咁多credit card同cash去囉, 小小心得,希望可以比ching參考參考...
我又無驚果 wor
一樣全個錢包帶上去大陸
我覺得而家大陸都唔係太差姐
可能我好彩未出過事啦

引用:
原帖由 mark34 於 2010-3-4 08:19 發表

c 兄叫門兄答你咸兄問題
係 lor 點解呢?
唔通我 lee 其多野講

發新話題