發新話題

兩Q港濠米高佐敦 (又係呢間呀吹咩, 唔鐘意唔好撚睇)

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2009-12-11 11:12 發表
多謝版主為我著想慳錢
但一粒伴鐘3次,小弟無能為力
2次仲得,其實之前試過,但好x累
連埋加鐘即係有135分鐘, 其實2Q應該唔難應付,3Q個技師都未必肯俾你黎3次

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-12-11 17:11 發表

連埋加鐘即係有135分鐘, 其實2Q應該唔難應付,3Q個技師都未必肯俾你黎3次
都話最近興指定時間內任砌, 有本事五都得, 你估靠偉哥得唔得呢? 有冇師兄提供心得

真係未做過既事, ....就係加鐘 ?? C-hing 加鐘點計??

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-12-10 21:01 發表

其實係咪一加鐘就會幫你出多一次,定係個別女女做法
我在隔離台問人,好多人話就算唔加鐘都可以兩Q,最好開波前講定,唔做PART1,只做PART2兩Q。
其實PART1佢地可能重累果PART2,係洗比個西你小應該無問題。所以加鐘係絕對可以有兩Q。:biggrin:

引用:
原帖由 biggun 於 2009-12-12 04:22 發表

我在隔離台問人,好多人話就算唔加鐘都可以兩Q,最好開波前講定,唔做PART1,只做PART2兩Q。
其實PART1佢地可能重累果PART2,係洗比個西你小應該無問題。所以加鐘係絕對可以有兩Q。
:biggrin:
+鐘比埋個西你小兩Q應該無問題

回復 44# 的帖子

引用:
原帖由 mongping 於 2009-12-12 00:28 發表

都話最近興指定時間內任砌, 有本事五都得, 你估靠偉哥得唔得呢? 有冇師兄提供心得
指定時間內任砌, 當你一個半鐘, 一般正常人都係2Q,俾盡你3Q, 但做得咁辛苦又何苦呢

引用:
原帖由 lamyukwah 於 2009-12-12 00:53 發表
真係未做過既事, ....就係加鐘 ?? C-hing 加鐘點計??
間間場唔同, 港濠加鐘即加多45分鐘, +RMB80:victory: :victory: :victory:

發新話題