發新話題

塞 翁 失 馬

引用:
原帖由 骨總 於 2009-11-13 16:34 發表

好耐之前試過佢 , 唔係玩樣而係玩服務:good2:
老 總 好 介 紹
We can fly so high and never gonna die

囡囡睇落唔錯喎:good2:

引用:
原帖由 c_edmond 於 2009-11-13 14:04 發表
咁你就走寶啦, 到時唔好後悔呀! 哈哈
yeah ar, 走寶 la 你, haha.......18 is very good .:thumbs_up.gif:

回復 43# 的帖子

你 試 左 咩
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 Mars 於 2009-11-13 19:48 發表

謝 老 四, 你 想 Book 佢 幾 時 呀 ?
昨日下午三點打去book晚上九點半,另一個技師幫佢聽左個電話,
話除非而家過黎,如果唔係至到九點鐘都有call鐘,即我九點半去到要等到十點半,
咁唔得啦,我要十二點過返羅糊關,最後試左個86號。

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-14 02:56 發表

昨日下午三點打去book晚上九點半,另一個技師幫佢聽左個電話,
話除非而家過黎,如果唔係至到九點鐘都有call鐘,即我九點半去到要等到十點半,
86真人係咪中肥?

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-14 02:56 發表

點解唔請我地尼d岩傾既兄弟去呀

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-14 02:56 發表 昨日下午三點打去book晚上九點半,另一個技師幫佢聽左個電話,話除非而家過黎,如果唔係至到九點鐘都有call鐘,即我九點半去到要等到十點半,咁唔得啦,我要十二點過返羅糊關,最後試左個86號。
86睇相幾得??大波嗎?? service 如何?? 出個report 啦...steve哥

發新話題