發新話題

油麻地銀河試骨

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-12 00:54 發表
可能有好多資深版友對呢個場有相反既睇法..我都估不到會有咁大既回響...

我在報告最後亦都只係怨自己冇骨運.. 响受唔到之前ching 既服務..

同埋講番自己試完之後既感想..亦都冇束意抹黑個場或個技師..
...
sengir兄可能誤解咁多迴響以為係維護個場 如果係咁諗就錯晒 試下再睇番報告既表達同sengir兄既內心原意完全兩回事, 特別註明當時個囡囡點解會冇電光毒龍同光豬遊戲, 睇既人無不以為比人老點, 之後有c兄話叫你唔好盡信, 有d報告係吹水作大, 變相係幾位有心人志在分享(已經唔敢公開場名同囡囡no)食正死貓, 最慘sengir兄所試並非分享報告中既囡囡, 有乜辦法唔令其他人覺得sengir兄"你"抹黑報告分享者同埋要求高尼再者sengir兄唔算冇骨運la 收費貴平同囡囡服務係兩回事, 但係又拉埋尼講咪唔夠客觀lor

引用:
原帖由 中女情人 於 2009-4-12 13:39 發表

sengir兄可能誤解咁多迴響以為係維護個場 如果係咁諗就錯晒 試下再睇番報告既表達同sengir兄既內心原意完全兩回事, 特別註明當時個囡囡點解會冇電光毒龍同光豬遊戲, 睇既人無不以為比人老點, 之後有c兄 ...
初頭我都以為佢賴野

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-10 00:22 發表
師兄講咗: "個女女撩屎How" ,用普通話讀啦!! 佢係舊人, 曾經有 d 師兄話佢幾好喎。所以好難講, 睇彩數啦! 講真你得到嘅服務可以算ok 。我知有d 報告係吹水同誇張, 真係不可盡信
例如邊d呀c兄
提點下等我地唔駛賴野好wor

有咁多ching出過post介紹咁多no你唔試,偏要信十九經理推介,
自討苦吃。呢個場比起d佰幾蚊場好好多,髇場分分鐘床尾機或
者會格手,呢個場就一定唔會詐形!

咁我諗我會去再試多次~~:_n8:

回復 46# 的帖子

c兄要求唔同, 以價錢同服務相比可能認為貴d寄望自然高d, 如果仍然抱住含吹賴啜索心態, 建議唔好去費事到時可能再會話失望, 但係其他人未必敢pm好野比你 就芙仔為例去過幾次, 有兩次只可以拿高件工衣摸波仔 其他身體範圍諗都唔駛諗仲冇你咁好玩, 包出火摸波係指定其他係bonus, 所以冇怨半句最多下次食第件, 埋單268人仔你話我平得你幾多?

引用:
原帖由 sunnywong 於 2009-4-13 09:15 發表
c兄要求唔同, 以價錢同服務相比可能認為貴d寄望自然高d, 如果仍然抱住含吹賴啜索心態, 建議唔好去費事到時可能再會話失望, 但係其他人未必敢pm好野比你 就芙仔為例去過幾次, 有兩次只可以拿高件工衣摸波仔:n ...
小生怕怕

發新話題