發新話題

淡水花街尋找傳說中的波霸(30/7 個人遊小報告)

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 02:21 發表
之後啜腳指...我叫左佢停...因為自己都接受唔到...她的咀真真利害,像鯉魚咀般吸著我,之後用獨龍轉...我本來都想叫佢停.......
如果兩樣都唔玩, 就無咩東莞特色囉

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 02:21 AM 發表
唔好意思咁多位收看的大大,因為頭版過左1440分鐘無得編輯,所以要在呢一度繼續......

話說上回做完豬肉檯服務,js 報鐘,開始服務,老實講,呢種服務就係做大爺服務,上次去甘記浪漫時已初次嘗試,今次就更進一步 ...
sinnid 兄, 爽吾爽呀, 尼D先叫service 呀

DS 最衰的地方, 就糸番尼用左好多時間

下次有機會去一閒叫花旗 試試 價錢相對貴少少 記得我上次去有俄羅斯玩 可惜自卑怕DD唔夠大
冇玩簡0左個部長700  個部長認真大吃 來2次仲問夠未 來多次得唔得

談水個市做到爛曬, 服務方面好多都好求其

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-8-1 09:14 發表

c兄, 是次旅程感覺良好喎!!:victory:" />
睇黎c兄稍後時間還會到訪ds尼個地方呢!
klfung 大大~~~~係呀~~不過都係要過左奧運啦~~~~同埋要預多d 時間....

我都係要喺太陽落山前交人架...所以其實都幾"敏" 下.....

下次可能會call 鐘....慳番d 預備時間...

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-8-1 09:38 發表

如果兩樣都唔玩, 就無咩東莞特色囉
但做完呢兩野....我好似有d 陰影......你夠唔夠胆做完呢兩樣野之後同佢車...????

雖然大家都洗白白洗得好乾淨.....

下次再玩我想車佢.....

引用:
原帖由 AM 於 2008-8-1 10:19 發表

sinnid 兄, 爽吾爽呀, 尼D先叫service 呀

DS 最衰的地方, 就糸番尼用左好多時間
AM大大~你係咪話回程呢? 我覺得回程都可以接受...因為返深圳那part一定有小小塞車...

不過話時話,如果講搭車比較,就去ca 較舒服,去ds 要要經過深圳好多個區,不過去程架車經過跌吉網d人話成日去的沙灣,嗰度都幾繁榮喎...有咁多k呀...sauna呀...

引用:
原帖由 szjoe 於 2008-8-1 11:14 發表
下次有機會去一閒叫花旗 試試 價錢相對貴少少 記得我上次去有俄羅斯玩 可惜自卑怕DD唔夠大
冇玩簡0左個部長700  個部長認真大吃 來2次仲問夠未 來多次得唔得

談水個市做到爛曬, 服務方面好多都好求其
c hing 經驗都幾豐富喎~~~俾多d 料呀~

點樣做爛哂法呢???

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 12:38 發表

但做完呢兩野....我好似有d 陰影......你夠唔夠胆做完呢兩樣野之後同佢車...????

雖然大家都洗白白洗得好乾淨.....

下次再玩我想車佢.....  
如果明知佢有玩毒龍,就算佢個口消咗毒,都唔敢同佢車

發新話題