發新話題

兩間正骨鬼鼠經歷-part 2

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-7-7 12:57 發表

you're the first one to ask for the #. will you go then ??
Yes, i only want to avoid to choose this BG. 她太可憐了,我不忍心有一天選中她,所以.....
假波 - 最憎打假波

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-7 13:00 發表

果位同學,係人都問技師號碼架,佢話冇人比個錦囊佢,唉!

呢位學生,由我黎 handle,你唔好理啦。
以前沉左隻 Gi,現在上番水,更糸玩盡佢啦。 我問技師號碼系因為唔想選中佢,佢太可憐了。
假波 - 最憎打假波

今曰七月七日情人節,有邊到好介紹玩呀?
假波 - 最憎打假波

euyhk兄,唔通你按鬼鼠機時會問BG我而家揸你個波啦,你願唔願意亞,我而家摩你條腰,你願唔願意,我杷信唔會掛,玩鬼鼠都係試探對方的按受程度,試探得都係用手去試探啦,例如手輕輕係衫面HI吓波,大肶,如BG唔接受都會同你講呢度唔得之類的說話,一係就出手格開你或者退後,你就要識做收手正正經經按埋佢.但如果對方完全無反抗,右無話唔好,右肯接受你的機票錢即係當佢接受啦,唔通吓吓都要講到明,我而家要揸你個波你比唔比咩!!

引用:
原帖由 euyhk 於 2008-7-7 13:06 發表
吾通師兄沈果條女就系你頭象果個

引用:
原帖由 euyhk 於 2008-7-7 13:06 發表
有甘既事,我都唔知

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-7 14:15 發表
euyhk兄,唔通你按鬼鼠機時會問BG我而家揸你個波啦,你願唔願意亞,我而家摩你條腰,你願唔願意,我杷信唔會掛,玩鬼鼠都係試探對方的按受程度,試探得都係用手去試探啦,例如手輕輕係衫面HI吓波,大肶,如B ...
的確,我會問 "我摸下你可以嘛" ? 她點頭或不作聲才摸的。 BG 都有專嚴。冇人一生出嚟就老馮比你摸。我讀書少,但我還懂得什麼叫專重人。
假波 - 最憎打假波

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-7 14:46 發表

我叫佢去睇我果篇好有教肉意思既有關鬼鼠之主題,佢多數冇睇到。   
說真,我冇睇到。
假波 - 最憎打假波

發新話題