發新話題

試了益記*#

引用:
原帖由 收數佬 於 2008-5-18 09:09 發表

有34...绝對放心 記著!%号
34"就無,33"倒啦....
我用手同佢仔細度過,
唔會差得去邊架嘞......
我不嬲用手同d女度身材都好準嘅,
我隻手一檻有9吋......
而咦,下次可以同佢度吓深度喎,
可以用......

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-18 11:27 發表

34"就無,33"倒啦....
我用手同佢仔細度過,
唔會差得去邊架嘞......
我不嬲用手同d女度身材都好準嘅,
我隻手一檻有9吋......
而咦,下次可以同佢度吓深度喎,
可以用...... ...
有得 33 當然唔算微波啦 , 一場誤會 ,
其實我對波嘅 size 唔存有大細偏好 ,
最重要係自然同有美感 . 同囡囡服務態度 ,
以前我跟紅 x 林 !!^ (已走)都玩得好開心,
佢連 32 都無 !!

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-18 12:44 發表

有得 33 當然唔算微波啦 , 一場誤會 ,
其實我對波嘅 size 唔存有大細偏好 ,
最重要係自然同有美感 . 同囡囡服務態度 ,
以前我跟紅 x 林 !!^ (已走)都玩得好開心,
佢連 32 都無 !!
服務一流....但些topic應是益記*#講下講下又help小燕子即老地方!%賣了广吿tim

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-5-18 14:28 發表

你同佢度個陣時,個粒提子甘係未標出 所以有一吋誤差   
佢嗰兩粒提子好細粒, 所以誤差極少....
唔好再講佢啦,收數佬嬲架啦.....

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-18 17:06 發表

佢嗰兩粒提子好細粒, 所以誤差極少....
唔好再講佢啦,收數佬嬲架啦.....  
個波大細係計英文字母,d數字只係話比你知個胸有幾闊。

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-5-19 14:20 發表

個波大細係計英文字母,d數字只係話比你知個胸有幾闊。
咁小燕子都有C級架,
啱唔啱呀,收數佬師兄?

Is it possible to open big in the 益記?

請問老地方收費如何?

發新話題