發新話題

終於忍不住, 不出也要出, 火滾經歷

引用:
原帖由 c_edmond 於 2009-6-3 23:48 發表
其實我都已經盡快, 去到樓下只係遲左五分鐘, 加上佢係提早番黎做我call鐘, 應該唔會輪牌, 怎會自己走去上鐘呢? 加上你估d女唔怕得罪熟客? 幾時都係做生不如做熟啦, 係咪?
尼樣野edmond兄你岩

引用:
原帖由 神算子 於 2009-6-3 20:04 發表
我聽上面D經理講「NO網班友吳得罪得,佢地如果不高興,分分鐘唱死個場」
以前晌海聯主場果時聽經理有提過係真既

引用:
原帖由 didit 於 2009-6-3 13:16 發表

所以做客嘅都要自律囉, call 咗人地就要盡量準時, 如果黎唔到或者有可能遲到, 就要比返個call人地
yeah ar, if call 鐘, 要準時 ar, better within 10 - 15 mins la if late, it is my suggestion.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-6-3 21:28 發表

同意jet兄所講,可能女女比客放得多,都唔知你黎唔黎,你等佢好個佢等你,反正佢有客做  
but l made call 鐘 with 女女 in  " 港ho" , she is very nice to wait for my visit even l'm late ( 10 mins ), so l think depend on la

引用:
原帖由 ieong007 於 2009-6-4 11:11 發表

but l made call 鐘 with 女女 in  " 港ho" , she is very nice to wait for my visit even l'm late ( 10 mins ), so l think depend on la
如果囡囡同你熟咗,知道你一向準時,佢就一定會等埋你。

呢個場我都瀨過野
好似做唔掂轉過手
囡囡不停昆你開大
唔開立刻黑面
D女又得幾個
實在無性趣大得落

發新話題