發新話題

油麻地銀河試骨

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-4-11 04:08 發表

個場老總夜鬼mark哥jet兄有份出過wor
早知收收埋埋好過

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-4-11 04:08 發表

個場老總夜鬼mark哥jet兄有份出過wor
我諗班大佬啞仔食黃蓮 比人屈死

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-11 10:00 發表
各位ching 首先講句唔好意思先..同埋先澄清我既報告絕不是有意話其他ching D報告唔準.
我都明白骨運/服務既野都係撞手神...所以今次去我全部由佢自由發揮.冇攞暗號..冇點ching 之前report d BG..目的都係睇下佢對d新客既標準服務...

我今次用既報告角度都係用一個walkin 客既角度去睇呢個場..比基本既價錢.. 拎基本既服務..因為我相信我遇到既..好多新去幫襯既ching都有機會遇到..

...
尼點完全明白, 但係c兄文章內扯埋毒龍光朱相提並論然後話失望, 好難令人唔聯想以為賴野, c兄所試囡囡根本非你所願, 又點會寄望其他walkin客有可能會有毒龍光朱咁既唔同遭遇?

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-11 10:00 發表
各位ching 首先講句唔好意思先..同埋先澄清我既報告絕不是有意話其他ching D報告唔準.
我都明白骨運/服務既野都係撞手神...所以今次去我全部由佢自由發揮.冇攞暗號..冇點ching 之前report d BG..目的都 ...
兄台試完指插話失望
其他人去就算同一服務咪一樣話失望

如果係第個場, 分分鐘妹妹都冇得你摸呀 !!

可能有好多資深版友對呢個場有相反既睇法..我都估不到會有咁大既回響...

我在報告最後亦都只係怨自己冇骨運.. 响受唔到之前ching 既服務..

同埋講番自己試完之後既感想..亦都冇束意抹黑個場或個技師..

所以如果有ching 睇完個報告覺得好反感... 我要sorry ..因這並非我想要達到既目的~uch:

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-12 00:54 發表
可能有好多資深版友對呢個場有相反既睇法..我都估不到會有咁大既回響...

我在報告最後亦都只係怨自己冇骨運.. 响受唔到之前ching 既服務..

同埋講番自己試完之後既感想..亦都冇束意抹黑個場或個技師..
...
梗係享受唔到la
因為c兄唔係試食報告中既囡囡嗎

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-4-12 01:33 發表

梗係享受唔到la
因為c兄唔係試食報告中既囡囡嗎
佢應該冇收 pm 所以 ...............

發新話題