發新話題

女技師與locker仔

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-9-14 18:30 發表
靴文兄,
開始睇既時候, 連我自已都差D想問系咩野早餐故仔.
原來你系講果條,
$7.50 粉腸

你有冇睇倒, 衣加又多左條
“紅的士” 粉腸
貓兄,
當然睇到嗱 :victory:" /> :victory:" /> !!  你估邊個係你既第 3 個 fans 呢     ??
中秋節快樂      !!

引用:
原帖由 herman 於 2008-9-14 18:09 發表

朗拿杜兄,
請參考 " 貓兄 " 既 " 東莞石龍篇 "  #53 帖起     
剛剛睇完,真係一個超低能,勁搞笑既故仔

更衣室及浴室既洗抹沖刷清潔
係班更衣仔工作範圍之一
所以公平少少
唔好話佢地無做野
(雖則某些更衣仔既態度真係唔好)

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-18 16:49 發表

這類工作一定要有人做,而工作的酬勞,應該由場主支付,不應將之轉嫁客身上,以小費形式支付。

客人給 locker 仔的小費,只是包括在更衣室內幫客人換衫,拎毛巾,開水制,拎拖鞋....並非包括更衣室內之清潔費 ...
冇錯
其實最9賤喺個場老板,locker仔冇人工,而BG少提成又周時罰佢地錢
要客人幫佢出糧俾班伙記,果啲老板正粉腸!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-9-13 16:13 發表

以前人仔低俾10 現在我都係俾五文 的女甘辛苦都係20一個鐘   

係地鐵站暢定d五元紙,比五元人仔紙好d

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

詳盡報告,多謝多謝

重灌水, 釘你牌架

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-9-14 16:18 發表
不如locker仔換哂做locker妹, 一路服侍我地換衫, 一路比我地抽水, 咁咪可以比多D tips
你講得好呀...我想好多兄弟都會同意你既講法...哈哈~~~~~~~~~

發新話題