發新話題

一次富貴聖福之旅

引用:
原帖由 ningning 於 2008-7-25 22:33 發表
又來囉,又來囉,隔一排又來囉,又係水都.月來月貴,三佰多.....五佰多..現在$818,月呢月多覩女,月呢月高質,個個都有波睇,個個闊口任睇兩個月打後整多個$1218明星都有得同你按呀,年尾再整多個富貴情女....$1818.重 ...
為咗多 d 生意, d 管理層就會唸一連串嘅套餐去吸引新客及留住舊客,
這樣不單只upgrade到佢嘅商品, 又可以提高生意額      

跟住係點 ............自己握實自己握支炮大力捽到排洪

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-7-25 13:15 發表
原來水都鬆腿可以落油, 未試過啊
唉! 係就係用油同你推大脾同...大脾隙, 間唔中揩倒o下隻雀, 攪到時軟時硬, 又冇得抽o下水, 再加埋兩個北半球o係你面前揚o下揚o下.....慶合合
唯有趕下場去皇馬再食個......日式餐

引用:
原帖由 戴畢量 於 2008-7-26 13:57 發表

唉! 係就係用油同你推大脾同...大脾隙, 間唔中揩倒o下隻雀, 攪到時軟時硬, 又冇得抽o下水, 再加埋兩個北半球o係你面前揚o下揚o下.....慶合合
唯有趕下場去皇馬再食個......日式餐
咁............
算唔算攞苦泥辛 ? !uch:

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-7-26 21:54 發表

咁............
算唔算攞苦泥辛 ? !uch:uch:" />  
師兄, 我都係睇到d報告先知有呢味o野, 咪去試o下啦, 點知...大脾推油係o甘激架.. .

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-27 00:14 發表

個人感覺,呢種鬆腿方法一 d 都唔好玩,而且唔值。如果入電影房做又唔同,如果係咁就變成另一樣野,已不算是鬆腿,是放雀。  
佢冇用手摸, 只係大脾推油 + 揩雀先惡頂, 下次試o下入電影房, 唔知有冇驚喜呢.:_n9:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-27 00:14 發表

個人感覺,呢種鬆腿方法一 d 都唔好玩,而且唔值。如果入電影房做又唔同,如果係咁就變成另一樣野,已不算是鬆腿,是放雀。  
電影院太黑 ..睇唔到溝溝 ..

引用:
原帖由 精X大師 於 2008-7-27 08:08 發表

電影院太黑 ..睇唔到溝溝 ..
有 得就有失
兩樣野都好難取捨喎~~~

發新話題