發新話題

今午長安最新消息

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 10:15 發表

在那裡?
one 總南巡。
寶安那邊

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-7-19 14:03 發表
剛收到探子回報,長安正洗地,連正骨都要穿回運動服,乜都無得玩, 各兄弟姊妹請留意
坦白講, 各位版主做得太揚啦, 近排啲報告全部都集中哂係長安, 咁即係迫人地做野啫, 所以請各位大哥多啲轉移陣地, 唔係各細佬未開始出發就已經可以收得皮啦

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-7-21 12:44 發表

你真大膽,蒲到寶安添,早知叫埋你請飲茶啦
睇怕就黎去寶福山 哈哈
我成日去個頭架 羅湖反而真係好少

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-7-21 13:17 發表

坦白講, 各位版主做得太揚啦, 近排啲報告全部都集中哂係長安, 咁即係迫人地做野啫, 所以請各位大哥多啲轉移陣地, 唔係各細佬未開始出發就已經可以收得皮啦
雖然我不會去,但覺近來說得太多了,都係低調點好
(sorry一個無關事既人多口)

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 13:26 發表

同意 sttai 兄之講法。

談論長安足浴場要盡量低調,以往的"出位" 報告,應否 set 權限?  
贊成set權限~~~~~
近排所講ca的報告又真係多左d既!!
原因係sz已經無地方可去, 咁又何來report呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 13:26 發表

同意 sttai 兄之講法。

談論長安足浴場要盡量低調,以往的"出位" 報告,應否 set 權限?  
其實小弟愚見覺得set權限只係治標不治本既方法.....紿終太多線眼係度遊弋
小弟都係想俾多啲option各ching參考, 唔係刻意話邊度得邊度唔得咁, 小弟都係覺得四圍試探先會令到其他ching可以玩得安心啲

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-21 13:33 發表

原因係sz已經無地方可去, 咁又何來report呢?
就算去咗都唔咁出報告
費時害咗個塲同埋d囡囡

發新話題