發新話題

DS桑拿夜遊分享(updated 20:17)

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-18 16:41 發表

唔係咁講. 26-28媽咪我都好有興趣 . 點講我都大過佢8-10年啦 . 早幾年係cp工作(一個星期去兩日), 係橫瀝有間k, 有95%係 , 件媽咪都成30以上(31-32) 不過好姣同都ok(好過果d 小姐).  ...
如果做埋佢隻狼狗重正呀,不過最怕佢走蟑輕鬾祐A就大檸樂

唔知"聾賭會d女經理做唔做呢,佢地真係樣靚身材正

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-18 16:58 發表

你講邊個呀?
x 洁,x 圓,定係肥肥地面圓圓果個呀?
x 圓最靚女,x 洁是老薑,面圓圓果個幾牙尖嘴利。
不過我諗佢地唔會做的。
反而有一個姿客幾索,佢肯就好啦......   
x 圓開放D,有D計,你唔表態佢唔知你溝佢,唔講實唔得,講出來都心安嘛,D姿客好似低低地,你同佢講浀角曈0煽n

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-18 17:00 發表

以下對話我幾年前係cp工作果陣. 同個相熟師傅(即係司機)講

我果時係橫瀝住美景灣. 係樓下大堂有個服務員好鬼靚, 大約25左右, 之後上左師傅車(去玩啦緊係), 同佢講有個女仔好得. 佢就話:
係呢度(cp同橫瀝)條條 ...
係呀,特別東莞D女,觀念真係唔同

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-18 16:58 發表

你講邊個呀?
x 洁,x 圓,定係肥肥地面圓圓果個呀?
x 圓最靚女,x 洁是老薑,面圓圓果個幾牙尖嘴利。
不過我諗佢地唔會做的。
反而有一個姿客幾索,佢肯就好啦......   
robert兄, 你做咩唔比個x 圓靚女電話我.
反而比左老薑電話我, 想辣死我咩??

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-18 16:41 發表

唔係咁講. 26-28媽咪我都好有興趣 . 點講我都大過佢8-10年啦 . 早幾年係cp工作(一個星期去兩日), 係橫瀝有間k, 有95%係 , 件媽咪都成30以上(31-32) 不過好姣同都ok(好過果d 小姐).  ...
Agree X2 , Mami better service:thumbs_up.gif:

呢度唔比搞團

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-18 17:00 發表

不過你係要用小小時間同心機羅...
講就容易,時間同心機兩樣我都比唔起

發新話題