發新話題

下火粥

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-29 22:08 發表

pantsu   兄, 今天本想上去正骨, 但吾點解過了關後又自動走去坐 1 路車, 又去吃了一餐下火粥,

明天一定留港, 體力和苛包已透支了http:// ...
呢d就係心思思,成日諗住食下火粥。

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-29 22:13 發表

師兄在廁所碰到囡囡吾洗監界, 她們一天中, 拿棍的時間,多過一般人拿筷子呢
冇錯女女拿棍多過你一天小解。

[quote]原帖由 骨王 於 2008-3-30 16:02 發表
冇錯女女拿棍多過你一天小解。 [/quote]

正所謂食鹽多過你食米咁解。
女女拿棍多過你一天小解

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

想問下各師兄~~~粥店係邊日轉班架??? 好似話係3班....好混亂~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-3-28 23:42 發表

骨王兄,你覺得這個場是邪粥還是白粥,也不重要,最緊要你食完覺得開心就得。粥店與講完那些場不同,因為粥店之 part 1 與 part 2 同樣重視,不是出完就算。如果你問我,這個場是邪定正?你先答我,港龍又是邪定正 ...
robert兄如果港龍和粥店比較當然兩個場唔同,首先港龍係一間打正旗號既正骨大場,技師有技師唔同揾錢方法,有d技師默默耕雲工作,做好本份,其牠額外服務有錢都唔賺,至於粥店就!客人如全身推油呢碗下火粥有得食,女女絕對無say no
點樣食bg就有權點樣胃你食,robert兄你話我講得對嗎?請多多指教。

引用:
2/F 這個廁所有四個廁格,全是蹲廁
如果真係彎身睇隔離,要頭髮非常接近 (甚至觸及 )屎抗的地板
所以係唔work .....
因為我想試,但又唔成功....

尋尋覓覓,始終都會搵到食......

羅白ching用拍3係鏡頭,燴低既機身!
好似聽講過part1既$,bg無得分,分既係part2 $.

發新話題