發新話題

竹園簡報

引用:
原帖由 mongping 於 2012-3-3 01:22 發表

唔係話, 舊時未右價收正價人仔298, 依家加咗 10 = 人仔308, 點解會變咗收港紙308:icon2: 竹記咁多年都唔減價, 金融風暴都企硬, 家陣生意主要係內地同胞, 真係沒理由會平咗幾十蚊喎 , 司兄 ...
上次去收309折左之後比283人仔
尼次去都係309但係可以比港紙
不過尼次去已經係上月中後既事
而家有冇加減不得而知

回復 25# 的帖子

一姐係咪仲有做?

引用:
原帖由 mongping 於 2012-3-5 00:32 發表

298....283千真萬確人仔價, 俾港紙一定計番匯率, 我舊時兩種錢都俾過.
283 人仔轉港紙唔止 309 喎 , 搵日返舊主場打個轉先
$298之後加左價到$309, 之前$298人仔折左係$272人仔, 後期加到$309人仔之後折左係$283人仔, 未去過或者近期少去既會覺得迷惑,  update D講國內客埋單收$309人仔, 香港客本來亦然, 但係慣常熟客或者講出係街街member, 可以以$309作為港幣價!又或者以$283人仔價埋單, 當然好多人會用港幣埋單, 可算係對港客既優惠.

不過由於人仔對換率越厘越低, 上月21號開始人仔價$309冇變, 用人仔埋單折左收$283都冇變, 不過用港幣埋單已經新價$328, 折番人仔大約$266咁上下啦, 俾人仔定港幣着數自己諗啦, 不過咁; 如果自己唔係熟客又懶得唔好意思講係member既話, 埋單肯定$309人仔, 冇揾笨只係收番正價咁解

引用:
原帖由 中女情人 於 2012-3-5 09:40 發表
一姐係咪仲有做?
走得去邊

引用:
原帖由 骨總 於 2012-3-5 15:36 發表

走得去邊  
哈哈, 响處養老架

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-3-5 01:23 發表

原來你都係seven一族
我唔係 SEVEN 一族, 我有優惠價

引用:
原帖由 mongping 於 2012-3-5 18:08 發表

我唔係 SEVEN 一族, 我有優惠價
淨代支呀

老總真詳細,今日埋單問左,答案同老總講一樣!
引用:
原帖由 骨總 於 2012-3-5 15:35 發表

$298之後加左價到$309, 之前$298人仔折左係$272人仔, 後期加到$309人仔之後折左係$283人仔, 未去過或者近期少去既會覺得迷惑,  update D講國內客埋單收$309人仔, 香港客本來亦然, 但係慣常熟客或者講出係街街mem ...

發新話題