發新話題

ANGRY BIRD – 一發不可收

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-5-13 01:59 發表

帶街街卡過關應該唔洗入獄嘅,不過比老虎發現就麻煩D
講笑姐, 都會買番張支持下.....不過銷售點唔常去, 要撞正...

引用:
原帖由 dicknbutts 於 2011-5-13 02:30 發表
Did the angry bird take long time to fly again ?
not too long, 2nd flight after 1/2 hour should be OK....just kissing after the 1st flight...enjoying...hahah

引用:
原帖由 bill少 於 2011-5-12 15:59 發表
呢條女女我就唔試,不過我反而想試@!,好有女人味
@!係紅牌, 可惜只做晚班....一定要預約....

金毛. Girl- I like …..找日試試這个場
Man Man

引用:
原帖由 NGKH 於 2011-5-13 12:26 發表
金毛. Girl- I like …..找日試試這个場
唔好以為係下面呀....

引用:
原帖由 秋田一郎 於 2011-5-13 12:48 發表

機餐268?都唔便喔。
一般 RMB268 - 40 =228....
少女場, OK la.......
C9 埸, 收RMB168 我都唔會去.....

你不是去找相頭妹?何以變左找車輪少女
骨場資料室

<明明我已昨日無間踏著面前路,夢想中的口岸為何還未到?>
**繼續無間斷的北上任務**

引用:
原帖由 陳永仁 於 2011-5-13 17:21 發表
你不是去找相頭妹?何以變左找車輪少女
呢個我都瞄咗好耐, 幾靚囡同後生d, 心急, 所以先上碟....又OK wor...之前有c hing 話佢幾保守....
你個相頭, 會係下星期, 不過, 可能會轉班, 要再約.....

發新話題