發新話題

再落"味精"

引用:
原帖由 黑客 於 2010-1-8 13:11 發表

我沒試過,聽技師講係應該可以!
總之,你一個匙牌,唔怕麻煩,四個鐘搵4個技師都得!
唔該晒

引用:
原帖由 黑客 於 2010-1-8 09:38 發表

公司電話:82200966
條數係咁計:
一個囡囡4個鐘,另一個計3個鐘,用優惠推廣價錢100四個鐘+三個鐘=$175
小費:妹妹勤力包打通玄關給$150,家姐半路縮沙給基本$60
合共:$385(人仔)
按兩粒鐘加起機得唔得? 按四粒鐘真係人都散

引用:
原帖由 joe98 於 2010-1-8 11:30 發表
黑客兄是鬼鼠机擁護者呢....如果床尾機一part 都双飛吾知會点尼?
如果碌野有成尺長,D女女咪可以玩點指兵兵咁,一齊幫你打出黎.

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2010-1-8 16:51 發表

按兩粒鐘加起機得唔得? 按四粒鐘真係人都散
兩個鐘係正價,要收$78!
最抵係四個鐘收一舊!
咁當然可以按兩粒鐘加起機啦,你係老細嘛!

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-1-8 22:36 發表

如果碌野有成尺長,D女女咪可以玩點指兵兵咁,一齊幫你打出黎.
咁玩就浪費咗D!自己又唔係北海油田要齊齊泵!

Ching, the most important point is you enjoy this journey & have a good memory, spending a little bit more is acceptable if it is worth,

引用:
原帖由 1mongkok 於 2010-1-9 18:28 發表
Ching, the most important point is you enjoy this journey & have a good memory, spending a little bit more is acceptable if it is worth,
出來玩其緊要大家開心囉!
國內這類消費基本都是便宜的!
對方做足服務俾自己,小費俾多一,二十,技師已經好開心,下次再搵佢,一定為你更細心做好服務!

引用:
原帖由 黑客 於 2010-1-11 09:21 發表

出來玩其緊要大家開心囉!
國內這類消費基本都是便宜的!
對方做足服務俾自己,小費俾多一,二十,技師已經好開心,下次再搵佢,一定為你更細心做好服務!
出得喱玩成日算住多幾十慳二十會好煩 , 玩得咁辛苦唔知為乜

發新話題