發新話題

冬慌終全--貴得有道理

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-2-20 13:51 發表

今日放補假 :biggrin:
你就好啦 , 我岩岩至可以蛇下仲on緊duty.

long time not there, but is a good place

引用:
原帖由 骨總 於 2009-2-20 16:53 發表

你就好啦 , 我岩岩至可以蛇下仲on緊duty.
我以前返工都仲可以上網, 依家有人捉呀 !! :_n12:

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-2-20 22:02 發表
我以前返工都仲可以上網, 依家有人捉呀 !! :_n12:
乜咁慘烈呀 pantsu C兄 , 公司用軟件查 In & Out 流量 , 定係 Firewall 鎖死呀

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-2-20 23:12 發表

乜咁慘烈呀 pantsu C兄 , 公司用軟件查 In & Out 流量 , 定係 Firewall 鎖死呀   
如果七下七下仲比佢 image 左果 harddisk 呀

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-2-21 00:14 發表

如果七下七下仲比佢 image 左果 harddisk 呀
喱度唔算咸site喎.

老實講
green家元場細細
咁多人不滿(包括我)
都仍然日日都咁多人
應該係中細場裡面較賺錢既一間了
佢地閒日都多人
你星期六去根本超左個場既負荷
預左自討苦吃
再老實講
有技師成日開口埋口講小費又的確幾黑人憎
但係冬慌宗全等大場簽$30難道不會遇上面黑嗎?
又唔好一竹篙打哂一船人
我唔太喜歡綠色個場(因為太多人)
但都仍然間唔中去因為係果到遇上一兩個我覺得按得好好既技師
仲要係足鐘60分鐘
係果到做技師的確唔太好搵食
始終受一些既有觀念影響
覺得大場就應該簽高d
像這種中細場就簽少d
本人只係有果樣講果樣
其實大家對每個細節都有多少要求既
根本係深圳都唔需要周圍搵場
水都, 水方, 皇室, 棕全, 678 不出呢幾間架啦
去其他場咪又係勞氣

引用: