發新話題

深豪起機京鵬墮機~~1~3集齊

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-13 05:10 發表
dup完骨阿表帶去新洲一間吧,個feel有d似飛時,初頭兩條友隊住兩碌啤先,音樂夠勁人跳兩野我地又學人地郁下,志在high下氣氛,無情情唔知頭唔知尾high到兩件索鼻c9番尼,個款頭似斷供二奶人妻,嗲多幾句,佢地搬埋d酒過尼我地 ...
仲差最後一站報告wor夜鬼兄

引用:
dup完骨阿表帶去新洲一間吧,個feel有d似飛時,初頭兩條友隊住兩碌啤先,音樂夠勁人跳兩野我地又學人地郁下,志在high下氣氛,無情情唔知頭唔知尾high到兩件索鼻c9番尼,個款頭似斷供二奶人妻,嗲多幾句,佢地搬埋d酒過尼我地 ...
唔怪得之話3次驚喜la

免費有酒飲, 又有人妻攬, 巧筍呢!

引用:
4個人飲左14支紅酒隊得好犀利下wor

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-2-13 03:30 發表
1晚滿足晒3個願望very happy la
板主兄, 你幅克衫美女好鬼正, 請问在那里可以找到她 ??????

引用:
very lucky and great report , many thanks for share.

Wa.wa.wa...夜鬼Ching 發達啦:good2: 有免費洒飲+兩件索鼻c9, Wonderful, I am very very jealous:_n1: :_n1: :_n1:

發新話題