發新話題

口岸海X華

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-11-3 14:21 發表

靴文師兄:你講,加 $150, HJ + BM      +
最後果兩個蘿.....即係係乜呀
"皮蛋99w" 叔叔,  下午好 !!  

果 2 x 蘿, 係用嚟代表 BM (Body Massage) 嫁  

唔好意思 !!       因為揾唔到更接近 ge 代表公仔,

但我冧 Body Massage,  BG 可能可以用個蘿 ( pat pat )
去代替個胸去做 bor, 所以叔叔你請勿見怪呀  

2 x 蘿, 叔叔你 + 大象叔叔, 如果你哋啱使咪嗱去用 lor  

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-3 14:18 發表

$400 起, 過夜任砌? 乜野女咁筍先 . 呢D性價其實只作參考. 好似你去K. 400過夜我諗條K女都你死過都似. 總之講清楚.你情我願.就冇所謂啦. 至於點解我錫你. 因為你抵錫. 不過我係幫大象錫. 佢反黎會搵你遊 ...

你去過 "性地" - 孟加拉 do 嘢,
冇嘜理由唔知 $400 得嫁 (model bor) ???     

好呀 !!  俾$400條K女過夜,  等佢 gap 死你都好呀  

大象唔會揾我姦嫁, 因為有 "老虎姦埸董事" 喺佢身傍呀  

引用:
原帖由 冤魂不息 於 2008-11-2 19:54 發表

我趕時間
去左舊果間
#
明嗎???
收到
謝謝

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-3 15:18 發表

第一. 盂加拉唔係性地. 第二, 我冇do野. 所以你第一個point係唔成立:victory:" /> :victory:" />
第二. 如果俾400條k女. 我驚我會俾佢地條狼狗打死
至於大象ma. 呢個問題等佢反黎同你慢慢傾先:titter ...
一) 使唔使咁 serious 呀, 講嘢好似喺法庭咁  

二) 未必個個都有一條狼狗 ge   

三) 你同大象好似熟 d  bor, 我見你哋成日依泣  :heart: :heart:  

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-11-3 15:47 發表

靴文師兄有禮 用佢個蘿來磨我個蘿都幾過引架 但用佢個蘿磨我嘅排骨上身就唔好啦,更係用對波至正呀化
皮蛋兄, good evening !!  

用波波唔一定好 bor       波波有 A Cup 嫁     
好蝦人玩 ge      

發新話題