發新話題

長安一日一夜簡單報告

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-23 10:40 發表

一次的個別事件,便將那個場判了死刑........可惜。

黃金 有很多,但是靚女也有,只是不能互動。我遇到最靚的是 !號,有星味,可惜走了。

$60 同你玩 120 分鐘,雖然個別囡囡不能玩得放,但係個 ...
黃金吸引之處係三百零蚊(足60+中式98+浪漫158)可以玩足半日, 仲可以出足三滴架!!

我覺得最貴係車資!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-23 11:31 發表

如果做浪漫式就唔洗花錢做中式啦,浪漫式放好多,中式好多 ,而且肯定係 到嚇死你果種。

我試過最平既 ca 救國,是拎住人仔250上去,用了200:

來回 ca/sz 大巴車資                              ...
山長水遠去玩兩個正足??? 一滴都無流出.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-23 11:53 發表

黃金正足果一劑會出一出,唔出去黎做乜,不如去 sz。

我是搵相熟的,唔會擒高擒低摷到佢地反轉,只是一般的合法碰撞,佢地一定會幫我打出來的,例如是電視妹、柏之、啖啖肉、高妹...點解咁順灘? ....全靠 ...
高妹我有興趣喎!! 可否pm 高妹d資料比我??

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-23 11:53 發表

黃金正足果一劑會出一出,唔出去黎做乜,不如去 sz。

我是搵相熟的,唔會擒高擒低摷到佢地反轉,只是一般的合法碰撞,佢地一定會幫我打出來的,例如是電視妹、柏之、啖啖肉、高妹...點解咁順灘? ....全靠 ...
唔係個個黃金正足都會幫手出一出, 可能係你例外,
除左你靚仔d外, 仲有你d小禮物都好殺食呀!!

多謝ching, 本來打算試吓, 現在慳番

[quote]原帖由 robertchan 於 2008-9-23 10:40 發表

一次的個別事件,便將那個場判了死刑........可惜。

robert 君,  bbc君
此場小弟去了幾次沐足 + 浪漫. 但是技師服務一般, 所以..............................

不過黃金價格最平198-40 = 158
一分錢一分貨呀!

發新話題