32 1234
發新話題

水du鬆腿

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-8-7 16:34 發表

日本妹緊係好啦. 但我身為龍的傳人. 緊係要支持國產啦. 呢個國產model我好like架 . 夠slim. 仲有d cool. 你唔覺有d似劉心悠咩 .
係呀, 睇真 d 佢真係有 d 似 ......
In addition, 佢身形雖然係 slim, 但好有線條美
Cool 就唔係一個大問題, 我地可以將佢 ge 冰山劈開

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-8-7 17:13 發表

如果有呢件. 我沉左100次都浮唔反上黎呀 .呢件真係好正
睇返佢 ge 大特寫, 原來嘴下角仲有一粒簫暈癦  :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: , 唔怪得嗱   ????

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-8-5 21:58 發表

我在水都, 鬆腿三個鐘(3  x  45 分鐘),  都係給五十元小費算了. 因為技師另有每鐘八元提成. 即技師連小費共有(8 X 3) +50 =74元收入

那次我鬆腿三個鐘, 按完簽技師五十元小費, 她就一聲不說, 面黑黑走人, 這技師真沒品, 我以後不會再mark 她了
如果按一個鐘,睇張單咪簽 20 元,因為有 20, 30, 50 元揀,果次按 3 個鐘,係因為覺得按得幾舒服 ,所以加左鐘,一共 3 個鐘,比例上都會簽 60 元,再醒多 20 元,都唔算多。 :biggrin:

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-8-7 17:14 發表

似林心如!我係話舊#荂I
側師兄,
100分.  你真係心水清, 呢件班長用咗好耐

引用:
原帖由 bubu218 於 2008-8-4 23:33 發表
請問各位大大,水都鬆腿一小時收費多少?
引用:
原帖由 戴畢量 於 2008-8-5 02:24 發表
rmb48(45mins)+10%+小費
那即是收費$53,那給$20小費還說少的看官,我想你們一定
像李+成那樣富有.

差唔多啦..
又無特別服務...
正路數目:thumbs_up.gif:

很好的報告,多謝

很好的報告,多謝

robertchan : 請勿灌水

比小費多少都要睇你個人經濟能力,好似李澤楷在半島食飯比5萬大元小費
我一般按腳1小時比10-20左右
中式按摩2小時比30-40左右

32 1234
發新話題