發新話題

淡水花街尋找傳說中的波霸(30/7 個人遊小報告)

请问师兄,这间场子叫什么名字?初来乍到,请多关照!!!

我又想去呀 ...得唔得呀..... .......真係好想去其它地方玩呀....各c兄

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-31 09:22 發表

你選400果d係正確, 300果d質素差好多的.
是真的嗎?? 那便多謝c hing 提示~~~

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-7-31 11:19 發表

係唔係魯惠酒店?
係唔係有新店同舊店呀?  
老貓兄也看了am 大大 的 那個資料群吧? 睇埋轉貼資料你也估到了~:victory:

引用:
原帖由 精算師 於 2008-7-31 09:37 發表

到淡水車資來回 80,桑拿 400 全套,總共大約 500,時間來回 3小時。

和 ca 比較,時間是長了點,價錢又平了一點。
精算c 大大也在計算著......是不是準備行程呢? 我想要奧運後才去比較安全了~~

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-31 10:19 發表

DS 又真係唔多覺有ca的邪足玩意, 請am兄補充下啦!!
我沒有其他經驗,只不過行過開城大道一段路,眼望已經好似有 做邪足,理邪髪,(因為看他們的街板已經標榜美女髪型師、足浴師....) 睇邪戲....

不過我未試過,要等有經驗的各c hing 提供進一步資料了...

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-31 10:29 發表

幾時先?我又去!  
過了奧運較妥當了~~~我認為...

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 01:26 發表

是真的嗎?? 那便多謝c hing 提示~~~
真的呀!! 我上過去睇過佢地D囡囡,
300個D得好少囡囡, 400就多D靚D,
如果係食300就唔會係尼間場簡.
有好多300或平過佢果D場好過佢果D好多.
我覺得佢果D300唔係好簡得上手, 400果D又唔同.
係DS 400來講已經算貴了, 有D場260左右的囡囡已經是OK了.
仲有還可以包2Q的, 好抵玩呢!!

發新話題