發新話題

初捉 蝴蝶

引用:
原帖由 tt234 於 2008-5-11 23:18 發表
CHING,由關口行去要幾耐呢?

可否pm no 俾我呢?

ching後排攻擊有無一q連褲入洞呀?
由福田關口行過去 .... 我就大約 8 ~ 9 分鐘 ( 我以前玩田徑 )  ,

由皇崗關口行 ..............加 1 2 分鐘左右 ,

由羅湖關 .....................個零鐘應該得 ....( 講笑 )

其實間場有 三架車 穿梭各關口接客 .

蝶式係唔包入洞 ! 我做嘅已經過左火位 , 不過囡囡俾我推背推得太舒服 ,
至俾人情我咋 !!

pm 已發 !

蝴蝶我也去過,壎芡藿珖t,locker 態度更加差。

引用:
原帖由 nt-fbi 於 2008-5-12 01:13 發表
蝴蝶我也去過缳生環境差locker 態度更加差
幾時既事?

我覺得都唔算太差~
同一般 / 邪咁上下

我去幾次都幾好~
一般LOCKER既服務都會主動去做~
走時都會主動問駛唔駛坐車~

我今日去其中一格沖涼~

入面得一支沖涼液~
我沖沖吓~
LOCKER仔主動拎支洗頭水過黎~
仲差啲跣親tim~

總括黎講我覺得ok~

過去...最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師~~
現在...專訪大場~只按中式~~~

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-5-12 02:27 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=703043&ptid=52276][/url]

not consistent  !!??
我覺得佢其實會做全套~
開頭話自己唔做~只係"懶""驚貴"~
或揀客黎做~

因為後尾一直不斷地~想轉~
又話小fuliyn好"漂亮" (嗰時都係軟皮蛇)
一陣又話好大~做的話好舒服~一定好勁~好想試~~~

又問我有無試過全套~
我: 有....無.....
囡囡:
我: 在這邊沒有在香港有~~
囡囡: 為甚麼在這邊不試呢~好舒服的啊~~試試吧~~

一直係咁講....
我當然都係堅持.........
佢都無黑面~
只不過有點煩~

呢隻蝴蝶仔我之所以話佢 D 管理要改善....
無制服 - 上至經理, 部長 ...西裝都冇套
              下到洗腳技師 , Locker 亦冇制服 ,
沐浴間 - 衛生還可以 ,我當天用個格,

洗髪水沐浴露都放在地上 , 原因個架爛左 .
上鐘時間唔應該要客人等咁耐 ,

食物無任何菜單 .只提供飲料 .
大廳廿幾個位但只得一部背投式電視 .

房間電視只收到大陸幾個台 , hk 台一個都收唔到 .

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-12 23:49 發表
呢隻蝴蝶仔我之所以話佢 D 管理要改善....
無制服 - 上至經理, 部長 ...西裝都冇套
              下到洗腳技師 , Locker 亦冇制服 ,
沐浴間 - 衛生還可以 ,我當天用個格,
              洗髪水沐浴露都放在地上 , 原因個架爛左 .
上鐘時間唔應該要客人等咁耐 ,
食物無任何菜單 .只提供飲料 .
大廳廿幾個位但只得一部背投式電視 .
房間電視只收到大陸幾個台 , hk 台一個都收唔到 .
呢啲有無我無所謂~
呢個千祈唔好有~
我點開嗰個鐘意著低胸便服~
打水按腿按手都跌對波出黎~~

入房等好耐??
我去幾次都係等咗三數分鐘~
可以接受~
我本人好討厭等待~去食嘢見到多人排隊我寧願去第二間~~
所以我幾鐘意呢間~
貪佢人少唔駛等咁耐~

有兩部ga~
另一部係對住六七個位嗰度

有~
嗰隻有線電視盒~九十幾個台嗰隻~七十幾個台睇到~(包括香港四個台)

不過應該唔係間間房有~
第一次去個房無~
另一間普通房有~
另一次VIP房都有~

當然如果能向好嗰方面改善就更加好啦~

[quote]原帖由 fuliyn 於 2008-5-13 00:02 發表

我點開嗰個鐘意著低胸便服~
打水按腿按手都跌對波出黎~~

咁正 , 請問 no ?
入房等好耐??
我去幾次都係等咗三數分鐘~
我上次上房都好快 , 但等沐足就足足 10 分鐘 !:icon9.gif:
有兩部ga~
另一部係對住六七個位嗰度
睇佢唔到 tim ! sorry !!:smile1:

有~
嗰隻有線電視盒~九十幾個台嗰隻~七十幾個台睇到~(包括香港四個台)

我間房都有電視盒 , 但 hk 台冇訊號 .

發新話題