發新話題

匯x城續篇

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-6-5 21:05 發表

係咪會記既易易壹呀   
再試  [/quote]
夠夠壹

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-6-5 22:10 發表

夠夠壹呀   
唉...
a - z 有幾多個字 eei = xx9 識未  [/quote]

比你玩死,不過條xx九好唔好玩架??
係咪好渣拿架。同埋係咪 扖黎架

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-6-5 22:10 發表

夠夠壹呀   
唉...
a - z 有幾多個字 eei = xx9 識未  [/quote]

哦,我仲以為係普通話:依依唉=112添!

oh...%%(....understood

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-6-6 16:21 發表

鹹鷹, 可以講解一下%%( 嗎, 樣貌, 身材. 軟硬度, 可搜索度等等...功德無量啊:han ...
你叫她替你按腳時 以上查詢便可歷歷在目 尢勝我千言萬語 就算我老點你都係0徙 1 hr only:l ... [/quote]
上次我鬆腿時果個囡囡斬幾好身材,個樣都有7/10。有機搵佢做中式。佢係eeh

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-6-6 22:18 發表

上次我鬆腿時果個囡囡斬幾好身材,個樣都有7/10。有機搵佢做中式。佢係eeh ...
証明堅野:good2:

上次你鬆腿時 係唔係上午帶眼鏡個位 仲要靠邊坐  [/quote]

我次次鬆腿都不是靠邊坐,而是坐兩邊既第一個位,通常是後排。今日我都去按完正骨。

發新話題