發新話題

^^ 越來越索

點樣先叫做貴, 點樣先叫平, 對大家黎講係點樣定義呢 .............

引用:
原帖由 老蚊子 於 2008-4-25 11:36 發表
发哥仔,是否有^^电话,可否pm我,想做call钟。多谢晒。:good2:
上次我都有問佢攞電話,
佢竟然唔肯俾(寸爆);
話可以點佢鍾,
佢話公司規定客人點咗鍾,
就一定要做;
唔同其他公司,call鐘優先...............

咁正既, 等小弟都卓番轉先

pink lin

引用:
原帖由 發仔 於 2008-4-24 17:06 發表
小弟有幸試過佢一次,對浀n正,
大得蟑虃Z,仲係pink lin添;
可惜個場唔就腳,收費又太貴;
所以去髐@次都無再去囉!
pink lin-經發少品提過,品提過,輪到我地品提時,恐怕嶺上雙梅已變成牙簽上篤住的菩提乾了.

引用:
原帖由 vbsex 於 2008-4-25 05:24 發表
但從另一個角度睇,若果贐MB298喱個飛機價出發,則喱個囡囡鬘~表,身材都係高質,必定是首選;服務方面,我同意有師兄的講法,是比較平淡,但還可以接受。
同樣以喱個骨價,我試過到奴山搵囡囡,但希望越大, ...
係呀,我次次見親呢個囡囡張相都心思思,扯晒旗......

引用:
原帖由 ilovesz 於 2008-4-24 18:26 發表
face okay but service is not as good as others in this sauna .
If you enjoy her figer, ^^ is the outstanding one.  But if you enjoy part 2 hj, there are many  nos.  better than her for you to enjoy.

引用:
原帖由 takeyauyau 於 2008-4-25 18:24 發表

If you enjoy her figer, ^^ is the outstanding one.  But if you enjoy part 2 hj, there are many  nos.  better than her for you to enjoy.
brother, have you tried the new nos : 60, 80 ,82 ?

發新話題