發新話題

下火粥

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-3-29 19:41 發表
最緊要係公眾更衣沐室是沒有廁所的,沖沖吓涼,只可就地呵尿,
無地方呵屎...要上樓找廁所
但粥檔的廁所是男女共用的......
係呀!我重係厠所見到個好好樣的bg,佢仲好大方咁,反而我有d監界

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-29 22:08 發表

pantsu   兄, 今天本想上去正骨, 但吾點解過了關後又自動走去坐 1 路車, 又去吃了一餐下火粥,

明天一定留港, 體力和苛包已透支了http:// ...
家陣絕對係會荷包乾硬化 !!

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-29 00:36 發表

師兄, 其實我上午去 講完 吃的是白滑結實大飽

下午去粥店吃奶黃飽http://www.saunaguide88.com/forum/images/smilies/default/loveline ...
師兄可唔可比pm個講完錦囊呀
次次都係撞到雞包:smile1:
唔該

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-30 00:46 發表

不如租間房係上面住囉.

如果無其他問題是一個方法,但是有很多人有老虎點上去住呀

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

C兄!我每次都碰上 很冇運
很想試人妻!不知可否pm技師no.

如果有一日,成日都得閒,時間又唔趕,去粥檔係一個好好的選擇
因為去一次可以滿足全身的心理及生理需要.....

因為45+45+45分鐘按摩+70分鐘浴足,真係好抵好抵,來回1號賊車都係4蚊,港元人仔1兌1.....真係冇得彈.....唯一彈就係個殼舊同公眾浴室冇屎坑 .....

如果趕時間就真係唔好去....好浪費

其實隔離間天辰殿都唔錯:victory: ......

尋尋覓覓,始終都會搵到食......

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-3-30 13:34 發表
如果有一日,成日都得閒,時間又唔趕,去粥檔係一個好好的選擇
因為去一次可以滿足全身的心理及生理需要.....

因為45+45+45分鐘按摩+70分鐘浴足,真係好抵好抵,來回1號賊車都係4蚊,港元人仔1兌1.....真係冇得彈 ...
D 師兄成日講得咁正,真係要搵日上去食返餐下火粥。:thumbs_up.gif::thumbs_up.gif::thumbs_up.gif:

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

發新話題