發新話題

雙儍闖褔田

引用:
原帖由 mongping 於 2012-10-2 00:02 發表

咸兄通常自己去幫細佬搵食 , 好似未聽佢提過老虎喎 , 唔知有冇呢   
咸兄成日講鳩一條柒一條應該冇老虎

去水都按中泰色,可以先去水都酒店,在水圍,買張優惠卷108元人仔,可以用中泰色,平返60黎比小費都好,大堂妹妹幾好架,鬆腿一流,似有似冇的感覺

引用:
原帖由 jack498 於 2012-10-2 05:48 發表
去水都按中泰色,可以先去水都酒店,在水圍,買張優惠卷108元人仔,可以用中泰色,平返60黎比小費都好,大堂妹妹幾好架,鬆腿一流,似有似冇的感覺
多謝教路

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-10-2 00:31 發表

係咪小弟呢個POST呀
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=80446&highlight=
係呀, 記錯名唔好意思。但呢個 post真係睇到我唔上唔落,想跟樓主去一趟。

(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

回復 29# 的帖子

淫版扣一分算輕手

引用:
原帖由 norikayan 於 2012-9-28 11:23 發表
二個無響大陸玩好耐既我同同事大家放同一日假,無聊講起大家都無去大陸揼過正或邪骨,:thumbs_down.gif:  同事話攞左料問左人褔田有水圍有間咩..新銀泉正骨幾好幾好. 個心諗未玩過大陸邪骨又怕近十 ...
感謝c兄真實經歷分享

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2012-10-4 02:52 發表
淫版扣一分算輕手
見有報告分享過,可能一時大意手快快扲左個公仔出黎啫,希望下次唔好再係咁啦

發新話題