發新話題

照含飯局(1)甘富邊捽碟邊rap+冒險炒佢老味底

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-9 11:39 AM 發表
118 原來甘好玩... 走寶 tim .....
再揾囉
不喜勿回,不喜勿小

咸C兄每次既報告內容都好精彩:good2:

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-9 11:39 發表
118 原來甘好玩... 走寶 tim .....
經咸兄報告一出,女女有排忙

你今次 真係走寶,仲唔快d pm咸兄攞電話

Goodc service , not bad .

support師兄....

(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,
警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)
(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
      心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

嚴禁灌水/無聊冇意義回覆及洗版行為,敬希各位用心回覆以示對作者支持及鼓勵,違規帖每帖可被扣20分

引用:
原帖由 dicktse113 於 2012-3-8 19:10 發表
咸兄:上個月發生概事,到宜家先出報告,睇哩真系好忙wo!
咁你尼

引用:
原帖由 kin0426 於 2012-3-8 20:00 發表
走到咁前影相
你驚呀

我琴晚上金富试左82Lo!睇相好得,問過話剛上牌一個星期!新做正!等哥哥調敎下佢啦!但點之我中伏呀,jc一入房就好有禮貌報上N0,但一看相个可以!但身形就很一般,冇皮膚又克但不粗,到做服務手骨都以,原來條女之前做按脚的!岩哂一些要按骨的師兄但我就唔好啦!part1 skip了!但可能我建談條女就止系在同我吹水,仲同我講好多客人乘到對她什麼事都冇做,只是吹水到落仲,吓!咁大合鑊悟妳又想同我吹水,立即叫佢去攞油做part2啦!返到入黎都有同我推背都幾好,但轉個頭就話落油起机啦,吓!咁快我乜都未做wo即刻叫佢躺下等我調敎吓啦!上路冇,中路綠燈,但下路隻手一撥開想進入妳就大喝一聲“不能“立即我咖 心情同細佬都死晒!宜佢手技真系好生手,這一次是我左金富最長時間的一次,都伍知系我勁左定佢水皮Lo!

發新話題