發新話題

富豪@(意外但不驚喜

引用:
原帖由 曉士 於 2012-1-21 01:20 發表

就系因為...有拳兄甘既 c hing... 去玩完都會分一分享, :good2:
甘樣討論區, 先至多 d 人睇, 多 d 人講, 熱鬧 d... " 資訊 " 就會多 d,  又快 d....

拳兄...打完未啊  :_n9:
打完囉,我都只係做番D應該做嘅事.

有入要有出嘛

引用:
原帖由 曉士 於 2012-1-21 01:42 發表

唔好成日返食啦..  ( 我想睇你出報告啊 C 兄.. )

試 d 未試過既....對你感覺都...新鮮 d 啦....
好啦。。為左師兄我唔番食啦。。。但整幾個號碼我得唔得先?! 哈哈
早班
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-1-21 02:52 發表
好啦。。為左師兄我唔番食啦。。。但整幾個號碼我得唔得先?! 哈哈
早班
如果系甘褲...早班我試過既只有 : 8 . 19 , 20 , 81 , 128   ( 先旨聲明. 唔知囡囡有無回鄉  )

如果要高度  :  8 , 19 , 128
如果玩波波  : 20 , 81
樣就見人見智 :  我覺順眼 , 唔醜 lor...

電話我一般去玩完, 就唔 keep 啦...... 自己打去前台 book

你可以試下 81 , 波波好鬼正 . :_n9:

引用:
原帖由 crissangel 於 2012-1-20 17:03 發表
見到咁多報告@(可以飲水,琴日就call左佢
好q快沖完涼,條j都洗到香晒諗住有升級服務玩
等左一陣條女來左,果然富豪d女ps得原來咁鬼勁
但都唔係差得去邊,ok照收貨,因為係飲水先有呢個動力來
part1按左15分 ...
意外經常有,驚喜更難得!

引用:
原帖由 crissangel 於 2012-1-20 17:03 發表
見到咁多報告@(可以飲水,琴日就call左佢
好q快沖完涼,條j都洗到香晒諗住有升級服務玩
等左一陣條女來左,果然富豪d女ps得原來咁鬼勁
但都唔係差得去邊,ok照收貨,因為係飲水先有呢個動力來
part1按左15分 ...
朋友都有慘痛經歷, 同師兄差唔多, 唉.............

朋友現身!呢條女話我心急,(係part 1 对佢毛手毛脚,佢最唔like,so 就快快用手打出就算),so 條女咁有趣,必無下次,js多的是!!

引用:
原帖由 ieong007 於 2012-1-21 20:59 發表
朋友現身!呢條女話我心急,(係part 1 对佢毛手毛脚,佢最唔like,so 就快快用手打出就算),so 條女咁有趣,必無下次,js多的是!!
咁得意 ,我上次上去,佢仲心急過我,上緊樓梯已經對我毛手毛腳,入到房直入part2

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-1-25 23:29 發表

咁得意 ,我上次上去,佢仲心急過我,上緊樓梯已經對我毛手毛腳,入到房直入part2
咁唯有話你靚仔囉

發新話題