發新話題

港鴻中焦記

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2011-7-8 09:02 發表
c兄睇得太多報告唔分真假以為係指定動作,有得捽又嫌無水,你以為係自己條女,囡囡已經做多,駛兩舊大哂可以為所欲為,真係影袞晒d斯文港人,机場唔岩你,不過去開大無得咀又會投訴,以后玩時問清楚有乜野玩先好入閘 ...
乜野叫影衰香港人?係到自命清高,衰過國內同胞嘅港人都有大把,問下d囡囡先啦!開口埋口影衰,你咪繼續你嘅斯文囉!斯文到淨坐傾計到夠鐘啦!

引用:
原帖由 dililomo 於 2011-7-8 18:04 發表
其實我會覺得係態度問題,你做得波推場,親咀唔一定可以,我亦從不強求,中路啜Lin,就算大姨媽會痛,你可以叫個客輕手d,唔好格手就得,下路褲外摩摩依家都算基本野,打井又真係唔係個個接受到,因為真係怕得病,之 ...
c兄講得中肯:good2:

回復 20# 的帖子

絕對認同 同一囡囡 三次就夠

引用:
原帖由 dililomo 於 2011-7-8 18:56 發表

其實出黎玩,囡囡態度好緊要,最怕d似熟賣熟,試過有d玩多幾次,又想早落鐘,一係一洗手就成十幾二十分鐘,咁我通常都無下次,我用兩舊水買你90分鐘,你估平嫁,哈哈
最敝呢到好多有錢人,個個將果两舊水睇到两蚊雞噤呢,我地呢d窮鬼會比人睇死咖

引用:
原帖由 dililomo 於 2011-7-8 22:48 發表

我知大有人在,之前有條囡同我講過,有d靚仔去只係想同d女傾計溝女,唔駛佢打機,你估條囡會當你君子咩,咪當佢on9仔一名
話時話 lee 吓多數會
希望大家都食到好野

回復 1# 的帖子

Ching, take it easy la. sometimes you have this experience, then you can realize other services are better. GOOD comes from comparsion

引用:
原帖由 c_edmond 於 2011-7-8 15:14 發表

乜野叫影衰香港人?係到自命清高,衰過國內同胞嘅港人都有大把,問下d囡囡先啦!開口埋口影衰,你咪繼續你嘅斯文囉!斯文到淨坐傾計到夠鐘啦!
其實樓主都係講個遭遇出嚟hea吓啫,
都叫做為街街出吓報告,

等大家有得up吓啫,
條女唔啱玩咪下次唔搵佢囉;

點知有d師兄又懶過正義咁出嚟插人,
其實佢自己都唔係咁斯文啫,
可以睇返佢出過嘅報告吖,
入到房咪又係淫狼一隻........

西口西面對住你就真係

發新話題