發新話題

潛伏仁生(4)--- 新旺朝第一美人28、陽光海岸生招牌60

引用:
原帖由 outout 於 2011-1-22 22:38 發表
呢間好似好細, 唔知多唔多囡囡揀??
你指陽光??都ok多呀,可能我閒日去關係
骨場資料室

<明明我已昨日無間踏著面前路,夢想中的口岸為何還未到?>
**繼續無間斷的北上任務**

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-22 13:06 發表
仁哥:這間場好耐之前來過一次,同日開左個大,在酒店房!$500,推油就簽小費$100講開都有二年前! 硬件唔錯,仲講有十幾式推油tim!
過去左啦西兄,現在行兩制,推油只有幾式:biggrin:
骨場資料室

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-22 13:07 發表
冰火?係咪半套?
亞式是冰、火,用手的
骨場資料室

引用:
原帖由 西毒 於 2011-1-22 13:13 發表
最搞笑我硬左條女先會好多式做後面,我當時真係俾佢吹勿漲!
咁口巾你引 ,你頂得順無呀??

骨場資料室

引用:
原帖由 playwithme 於 2011-1-22 15:34 發表
陽光同皇家係一個老細,唔知女女會唔會放d,皇家就好保守
e D野見人見至JE∼∼看囡囡本身
骨場資料室

引用:
原帖由 lilyli 於 2011-1-23 01:09 發表
好耐都無去新記了
我都好耐,成大半年啦,好陌生:cool:
骨場資料室

引用:
原帖由 陳永仁 於 2011-1-23 01:06 發表

新黃朝D女好多都回鄉,所以女女比較少

農曆年後出動,都好新年響頭炮:good2:
現在很多地方的技師都回去老家過年了

引用:
原帖由 tingman 於 2011-1-23 01:19 發表

現在很多地方的技師都回去老家過年了
不過也有不少BG留低搵銀
骨場資料室

發新話題