發新話題

趕圖包膠

引用:
原帖由 solar 於 2010-8-8 22:41 發表
小弟準備去試##or@#,唔知呢兩件女女服務得唔得呢???
今個星期番乜班呢???
都係返早班, @#就試過, 非常唔錯, 車頭燈幾大架, 又玩得又傾得, 白話又好.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-8-8 22:55 發表

睇相ok喎 ,波唔係大,但16:9   闊左係邊度,定成個人加大兩個碼
有快趁手好試 呀  可能做到8月底 听 說回老家嫁人了  我今天下午 試完了
Man Man

引用:
原帖由 NGKH 於 2010-8-9 12:44 AM 發表
有快趁手好試 呀  可能做到8月底 听 說回老家嫁人了  我今天下午 試完了
出個報告好窩
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 marco 於 2010-8-8 23:15 發表
睇相真系OK ~!!!!   真人大左一個碼 。。

@# 同 ##  呢期都系早班 ~!!!!

點解減得10元   ,因为 我問個男部長.... 我無打印街街 既 优惠劵
佢答我只能平10元 ~!!  所以是 $188
原來咁都得.下次試吓先

上下都得
仲想點喎    :good2:

she can satisfy all your request,then her service must be very good.

@) 我都試過...真人比相肥, 但勉強仲可以接受既...  但身形同part 1 既力水 與及上圍不成比例..我覺得佢對波有0的細啦...大概得32B左右....

但正如開版師兄所講, 佢勝在夠玩得, 任勞任怨, 無格手... 有肉地之余都幾好摸... 我仲意揸佢個大PATPAT, 仲好玩過上面....

引用:
原帖由 marco 於 2010-8-8 19:50 發表
過程 有傾有講...@#        *)   也是她推介的  ...話好玩得...
另一班班有 #^      
記吾晒甘多个号碼 ~!!!
各師兄自己慢慢試 ~!!!
下個目標就係*)

發新話題