發新話題

新手

回復 1# 的帖子

駒風場所,回家打飛機好過

引用:
原帖由 我很快樂 於 2010-3-26 21:30 發表
ken6480兄可以選擇唔去,但其他c兄還會去.首次試飛龍失敗
早班最多五個女技師,夜班最多五個女技師,個個女技師每天要做最少四,五個客人,相貌樣殘,太瘦太平, 無feel,盞肉飽滿老態龍鬆 服務唔得, 又話唔o岩規舉 ,西人臉相OK!!, 而且個個女技師都格手幫(在洞外探索竟然喊痛),才20分鐘便叫累,攪到無mood,機技.... 似打椿機.... 下下死力,得分2/10永不番食.
飛龍休閑中心搵笨7!大家提防提防! ...
引用:
原帖由 我很快樂 於 2010-3-26 20:36 發表
個波好假,又黑堤又下塌.而且早班和夜班的囡囡個個相貌,樣好殘+好扒
blacklist la飛龍休閑中心,大家不要去飛龍休閑中心
引用:
原帖由 我很快樂 於 2010-3-26 20:05 發表
blacklist la飛龍休閑中心.囡囡相貌樣殘+扒,個人感受有怪莫怪各位
引用:
原帖由 我很快樂 於 2010-3-26 19:56 發表
飛龍休閑中心不去也罷.早班和夜班都只得四五個女技師.技師入房開始工作晌我胸口磨左唔夠十下,手勢係死力,加上眼訓手腳開始放慢+面露不悅之色.條女除3后落油用手打,對波下塌, 又是黑堤, 波好棱细啊,一D都唔大,绝对假波.不可上下任君來!服務不 OK! 出野時只可以摸住腳..... 求其出左野 ,事後清潔外出洗手一去不返.飛龍休閑中心是黑店blacklist la 大家唔好去, ...
好多野唔合邏輯wor
咁hard吹場名而且驚人唔知飛龍係休閑中心咁既
兄台玩手定開大呀?

回復 8# 的帖子

埋單$168+更衣locker$10

開大場吔機招呼係咁上下la
點又算黑店尼

引用:
原帖由 babycry1 於 2010-3-27 15:54 發表

引用:
原帖由 我很快樂 於 2010-3-26 21:30 發表
ken6480兄可以選擇唔去,但其他c兄還會去.首次試飛龍失敗
早班最多五個女技師,夜班最多五個女技師,個個女技師每天要做最少四,五個客人,相貌樣殘,太瘦太平, 無feel,盞肉飽滿老態龍鬆 服務唔得, 又話唔o岩規舉 ,西人臉相OK!!, 而且個個女技師都格手幫(在洞外探索竟然喊痛),才20分鐘便叫累,攪到無mood,機技.... 似打椿機.... 下下死力,得分2/10永不番食.
飛龍休閑中心搵笨7!大家提防提防! ...

引用:
原帖由 我很快樂 於 2010-3-26 20:36 發表
個波好假,又黑堤又下塌.而且早班和夜班的囡囡個個相貌,樣好殘+好扒
blacklist la飛龍休閑中心,大家不要去飛龍休閑中心

引用:
原帖由 我很快樂 於 2010-3-26 20:05 發表
blacklist la飛龍休閑中心.囡囡相貌樣殘+扒,個人感受有怪莫怪各位

引用:
原帖由 我很快樂 於 2010-3-26 19:56 發表
飛龍休閑中心不去也罷.早班和夜班都只得四五個女技師.技師入房開始工作晌我胸口磨左唔夠十下,手勢係死力,加上眼訓手腳開始放慢+面露不悅之色.條女除3后落油用手打,對波下塌, 又是黑堤, 波好棱细啊,一D都唔大,绝对假波.不可上下任君來!服務不 OK! 出野時只可以摸住腳..... 求其出左野 ,事後清潔外出洗手一去不返.飛龍休閑中心是黑店blacklist la 大家唔好去, ...

好多野唔合邏輯wor
咁hard吹場名而且驚人唔知飛龍係休閑中心咁既
兄台玩手作定開大呀?
分析得好好
樓主會選擇避而不答

回復 11# 的帖子

1) 模落佢個胸度好细,對波有D下塌
2) 模落佢個胸度叫痛,下身掂下都話唔得,床尾機用死力,話好眼訓
3) 試過早班和夜班女技師都有格手幫,下身唔掂得.咁又唔得咁又唔得
   有一次我就係晌大廳等早班女技師,等到早上十一點多只得一,二個女技師,諗住睇多轉到中午點知話只得四個女技師,其中一個女技師休息 技c質素差,難得人齋好一餐唔好一餐,以後無需幫襯.其實早班和夜班有些女技師唔憂做,因為她們在外面有仔可以養活她們.

回復 23# 的帖子

只玩手作.這個地方不可以開大

發新話題